• 1032 Bp, Bécsi út 132 "A épület”
  • Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

Akciós multifokális szemüveg

KOMPLETT MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG

56.650,- Ft. helyett 33.990,- Ft.

MULTI KEDVEZMÉNY
A PREMIUM VISIONBEN

AJÁNDÉK LÁTÁSVIZSGÁLATTAL

Az idősödés természetes velejárójaként sajnos mindenki életében eljön az idő, amikor észreveszi, hogy a látása romlani kezdett. Ez tehát egy teljesen normális élettani folyamat, ami általában a negyedik x után indul meg. Ilyenkor alakul ki az úgynevezett „öregszeműség”, amikor egyre inkább tapasztaljuk, hogy jobban kell koncentrálnunk egyes tevékenységeknél, mert nem látunk élesen, összemosódnak a betűk stb. Ennek a jelenségnek az oka, hogy szemeink fokozatosan elveszítik alkalmazkodóképességüket.

A multifokális szemüveg egyszerre nyújt biztonságot és komfortot.

A multifokális szemüveg az egyik legkényelmesebb megoldás ilyenkor, amit főleg annak köszönhetünk, hogy a különböző tevékenységek között nem kell cserélgetni a szemüvegeket, mert ezzel a kialakítással tudunk olvasni, a kertben tevékenykedni vagy éppen televíziót nézni.

FreeForm technológiával kivitelezve

Az elkészült szemüveg kiváló minőségű karcolódás- és tükröződéscsökkentő réteggel ellátott multifokális lencsével* rendelkezik, mely egyszerre lesz esztétikus és biztosítja majd az éles látást minden távolságra. A FreeForm technológia ugyanis lehetővé teszi, hogy valóban egyénre szabott formatervezést kapjunk.

*Felár ellenében akár kérhetjük multifokális lencsénket vékonyított, vagy éppen fényre sötétedő kivitelben is.

multifokális szemüveg

MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG

A LÁTÁSKORREKCIÓ LEGKÉNYELMESEBB ÉS LEGKORSZERŰBB MÓDJA

Akármennyire is lelombozó lehet a felismerés, hogy már nem látunk olyan élesen, mint eddig, nem kell csüggednünk, hiszen vannak olyan megoldások, melyek személyre szabottan segítenek nekünk.

A Premium Visionnál most 33.990,- Ft áron juthatunk hozzá egy komplett multifokális szemüveghez egészen ez év december 18.-ig, melyhez ingyenes előzetes látásvizsgálat is társul a kedvezmény keretein belül.

Ezen felül a multifokális lencséhez választhatunk szemüvegkeretet is 10.990,- Ft értékben, illetve felár ellenében egyéb márkás, prémium minőségű keretek között is válogathatunk.

MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG

A LÁTÁSKORREKCIÓ LEGKÉNYELMESEBB ÉS LEGKORSZERŰBB MÓDJA

Akármennyire is lelombozó lehet a felismerés, hogy már nem látunk olyan élesen, mint eddig, nem kell csüggednünk, hiszen vannak olyan megoldások, melyek személyre szabottan segítenek nekünk.

A Premium Visionnál most 33.990,- Ft áron juthatunk hozzá egy komplett multifokális szemüveghez, melyhez ingyenes előzetes látásvizsgálat is társul a kedvezmény keretein belül.

Az ár tartalmazza a multifokális lencséhez választott szemüvegkeret árát is 10.990,- Ft értékben, felár ellenében természetesen egyéb márkás, prémium minőségű keretek között is válogathatunk.

MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEGKÉSZÍTÉS

KÉRJ IDŐPONTOT TELEFONON vagy ÜZENETBEN

Szemüvegkészítés és látásvizsgálat időpontfoglalás
a +36 30 500 8898 telefonszámon, vagy küldj üzenetet űrlapunk segítségével!

Kérjük adataid megadása után válassz egy neked megfelelő dátumot