1075. Budapest

Asbóth utca 14.

+36 20 500 8898

Hívjon bizalommal!

HÉ - PÉ: 10:00 - 18:00
Szo: 10:00 - 14:00

Nyítvatartás

Starlite multifokális lencse

Starlite új generációs multifokális lencse

A Premium Vision optika egy olyan magyar gyártású szemüveglencse családot célzott meg kínálatában, mely nyugodtan kijelenthető, hogy az 5 csillagos prémium elvárásokat is teljesíti. A legfejlettebb Freeform technológiának köszönhetően az új Starlite multifokális lencse kiválasztásával minimalizálható a lencse megszokására fordított idő, és már a kezdetektől maximalizálható a komfortos látásélmény. A lencsék 100%-os UV szűrést biztosítanak és erősebb felületkezeléssel vannak ellátva. A lencséhez választhatunk szintén magyar gyártású keretet, valamint természetesen az előzetes látásvizsgálatot is elvégezzük.

Starlite RX Multimate Max személyre szabott multifokális szemüveg

Maximális precizitás, új generációs FreeForm technológiával gyártott, prémium kategóriás, személyre szabható multifokális lencse a digitális világ kihívásaira. Kiváló teljesítmény minden dioptria kombinációban, könnyű megszokás és kényelem jellemzi még aktív fejmozgás közben is. Tökéletes látásélményt biztosít az optimálistól eltérő viselési pozícióban is.

Starlite RX Multimate Fit multifokális szemüveg

Digitális fitnesz, új generációs FreeForm technológiával gyártott, prémium kategóriás, multifokális lencse a digitális világ kihívásaira. Kiváló teljesítmény minden dioptria kombinációban, könnyű megszokás és kényelem jellemzi még aktív fejmozgás közben is. Tökéletes látásélményt biztosít az optimálistól eltérő viselési pozícióban is.A multifokális szemüvegkészítéshez és látásvizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges!
Kérjen időpontot optikánkba.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp

Fordulj hozzánk bizalommal!

2021-es kollekció

Kedvezmény a lencsékre

Dioptriás napszemüveg