Szürkehályog Szűrés

Mikor Forduljunk Orvoshoz?

A szürkehályog az egyik leggyakoribb szembetegség, amely idővel súlyos látásromláshoz vezethet. A Premium Vision optikai szűrővizsgálat célja, hogy időben felismerjük a szürkehályog tüneteit és megfelelő kezelést nyújtsunk. Ha a következő tüneteket észleli, érdemes szakemberhez fordulni:

  • Homályos vagy ködös látás
  • Színek elhalványulása
  • Fényérzékenység
  • Éjszakai látás romlása
  • Kettős látás

szürkehályog

Mi Történik a Vizsgálaton?

A szürkehályog szűrés során alapos szemvizsgálatot végzünk, amely magában foglalja a látásélesség mérését, a szemlencse vizsgálatát és egyéb speciális teszteket. A vizsgálatok célja, hogy pontosan meghatározzuk a szürkehályog jelenlétét és súlyosságát.

Kezelési Lehetőségek

A szürkehályog kezelésének leghatékonyabb módja a műtéti beavatkozás, amely során a homályos lencsét eltávolítják és mesterséges lencsével helyettesítik. A műtét gyors és biztonságos, és jelentős javulást hozhat a látásban.

A szürkehályog szűrés jelentősége

A szürkehályog az egyik leggyakoribb szembetegség az idősebb korosztályban, ezért is fontos, hogy időben felismerjük és kezeljük a problémát. A szürkehályog szűrővizsgálat kulcsfontosságú lehet a szem egészségének megőrzésében és a látás minőségének javításában.

Tippek a Szürkehályog Megelőzésére

01

Napvédelem

Viseljünk napszemüveget, hogy védjük szemünket az UV-sugárzástól.

02

Egészséges Étrend

Fogyasszunk antioxidánsokban gazdag ételeket, mint a zöldségek és gyümölcsök.

03

Rendszeres Szemvizsgálat

Időnként ellenőriztessük látásunkat, különösen, ha a családban előfordult szürkehályog.

Szürkehályog szűrővizsgálat

Látogasson el Hozzánk Szürkehályog Szűrésre, foglaljon időpontot szűrővizsgálatunkra, és tapasztalja meg a különbséget! Most 50% kedvezménnyel kínáljuk szűrőcsomagjainkat, hogy mindenki számára elérhető legyen a megfelelő kezelés.