1075. Budapest

Asbóth utca 14.

+36 20 500 8898

Hívjon bizalommal!

HÉ - PÉ: 10:00 - 18:00
Szo: 10:00 - 14:00

Nyítvatartás

Médiatár

A dioptriás napszemüveg kényelmében

Nem mindegy, hogy milyen környezetbe, milyen fényviszonok közé választunk szemüveget. Milyen napszemüveg ideális az életvitelünkhöz?


Sági Blanka és Szalay Szabolcs tanácsainak köszönhetően könnyedén megtalálhatod a hozzád tökéletesen illeszkedő darabot!

Mi alapján válasszunk napszemüveget?

Szemünk védelme érdekében nagyon is érdemes megfontolni, hogy milyen napszemüveget választunk, amit ajánlatos télen is hordani napsütés esetén.

Így válassz napszemüveget!

A napsütéses órák megnövekedett száma azt jelenti, hogy sokkal több időt töltünk el a szabadban, ami veszélyt is rejthet szemeinkre nézve.

Hogyan válasszunk napszemüveget?

Megérkezett a nyár. A napsütéses órák megnövekedett száma azt jelenti, hogy sokkal több időt töltünk el a szabadban, ami veszélyt is rejthet szemeinkre nézve.

 

Szalay Szabolcs, a Premium Vision Optika üzletvezető igazgatója elárulja, miért olyan fontos ebben az időszakban a biztonságos napszemüveg használata.

Kossuth Rádió
- 07.05. 10:34:30-tól

Legfontosabb hétköznapi ügyeink, kérdéseink, megoldásra váró problémáink nyomába eredünk. A közélet híreire frissen, gyorsan reflektáló szolgáltató műsorunk egy-egy témára, a sokoldalúság kedvéért, többször is visszatér. 

Paletta: Megjelent Péter Szabó Szilvia legújabb dala!

Hogyan válasszunk napszemüveget, ha biztonságban szeretnénk tudni a szemünket – ez is kiderül a mai Palettából.

 

Akár nyolcvanan is úszhatnak majd együtt Gazdagrét legújabb tanmedencéjében, amit most adtak át!

Nem minden a divat!

A napszemüveg egyrészt divat, másrészt védelmet nyújt a szemünknek a káros UV sugárzással szemben. A Premium Vision optika üzletvezetője mindenkinek javasolja a napszemüveg viselését…

Hogyan válasszunk napszemüveget?

Megérkezett a nyár. A napsütéses órák megnövekedett száma azt jelenti, hogy sokkal több időt töltünk el a szabadban, ami veszélyt is rejthet szemeinkre nézve…

Hogyan válasszunk napszemüveget?
A szakember segít!

UV védelem mindenek felett – a Nap olyan sugárzást bocsát ki, amelyet nem látunk, és nem érzünk, ennek ellenére károsítja a szemeinket. Olyan szemüveget érdemes vásárolni…

Napszemüveg választás – tippeket adunk!

Megfelelő méret – A szemet körülölelő napszemüveg segíthet az UV-fény blokkolásában, míg ha nem passzol arcunkhoz, az könnyen bejuthat a keret mellett…

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp

Fordulj hozzánk bizalommal!

2021-es kollekció

Kedvezmény a lencsékre

Dioptriás napszemüveg