Médiatár

amdala

Amdala: A digitális képernyő okozta látásproblémák kezelése

A digitális képernyő okozta látásproblémák megoldása változatos. Ezek a problémák általában enyhíthetők a szem egészségének rendszeres kontrolljával és a képernyő elhelyezésének megváltoztatásával.

Üzlet&Utazás: A digitális képernyő okozta látásproblémák kezelése

Premium Vision szakembere, Kiss Szilvia, vezető optometrista, kontaktológus összegyűjtötte, milyen módszerekkel ismerhetjük meg szemeink állapotát, és hogyan óvhatjuk meg épségét.

üzlet és utazás
karcfm

Karc FM Spájz – 02.14. 18:30-tól

Blikk: Így kezeljük a digitális képernyő okozta látásproblémákat

A digitális kijelző okozta szemfáradtság oka egy átfogó szemészeti vizsgálattal kideríthető. A járványhelyzettel együtt járó intézkedések miatt sokan kényszerültünk home office-ba, és ezzel kicsit elvesztettük a kontrollt a kijelző előtt töltött órák figyelésével.

blikk
napidoktor

Napidoktor: Így kezelhetők a digitális képernyő okozta látásproblémák

Elmaradt a szemnek a megszokott pihenési ideje. A Premium Vision szakembere, Kiss Szilvia, vezető optometrista, kontaktológus összegyűjtötte, milyen módszerekkel ismerhetjük meg szemeink állapotát, és hogyan óvhatjuk meg épségét.

Életforma: A digitális kijelzők okozta látásproblémák kezelése

Gondotlad volna, hogy a digitális kijelzők látásproblémát okozhatnak? Sajnos így van, főleg, hogy most sokan home office-ba kényszerültek. Íme a tünetek és a megfelelő kezelés, ha téged is érint ezt a látásprobléma.

Sági Blanka Premium Vision
propeller

Propeller: Így kezelhetők a digitális képernyő okozta látásproblémák

A digitális kijelző okozta szemfáradtság oka egy átfogó szemészeti vizsgálattal kideríthető. A járványhelyzettel együtt járó intézkedések miatt sokan kényszerültünk home office-ba, és ezzel kicsit elvesztettük a kontrollt a kijelző előtt töltött órák figyelésével.

Amdala: Panaszok, amelyeket a covid időszak körülményei okozhatnak

A korrigálatlan látásproblémák súlyosbíthatják a digitális kijelzők okozta szemfáradtságot. Nagy a különbség, hogy egy digitális kijelzőt nézünk vagy egy nyomtatott lapot.

Sági Blanka Premium Vision
kék fény

Divatikon: A digitális kijelzők okozta szemfáradtság vagy látáspanaszok

Miközben digitális kijelzőket nézünk, a szemünknek gyakran többet kell dolgoznia. A digitális kijelzők egyedi karakterisztikája és a magas vizuális igény eredményeképpen sokkal könnyebben alakul ki bármilyen látással kapcsolatos panasz.

Retromuzsika: Panaszok, amelyeket az elmúlt időszak körülményei okozhatnak

A digitális kijelzők okozta szemfáradtság vagy látáspanaszok egy létező fogalom. Ez egy tünetegyüttes, ami nagyon szerteágazó tüneteket foglal magába.

Kiss Szilvia
szem

Életforma: A látásunkra is kihat a koronavírus

Szemünk egészségére a mindennapi életünk mellett hatásal van a koronavírus is. Azok, akik elkapták a betegséget azok a szemük egészségének romlásáról is beszámoltak.

Üzlet és utazás: Panaszok, amelyeket az elmúlt időszak körülményei okozhatnak

A pandémiával együtt járó bezárások miatt sokan kényszerültünk home office-ba, és ezzel kicsit elvesztettük a kontrollt a kijelző előtt töltött órák figyelésével.

szemvizsgálat a premium vision-nél
Koronavírus látas

Egészségkalauz: Koronavírus látástól vakulásig: így hat a szemünkre a járvány

Hogyan hatnak a látásunkra a jelenlegi körülmények? Az optometrista szerint a Covid miatti lezárásokkal, életstílusváltásokkal, maszkviseléssel egyértelműen gyakoribbá váltak a jelentősebb szemészeti panaszok.

Egészségkalauz: Szemfájdalom koronavírus fertőzés után – ezért alakulhat ki

Premium Vision szakembere, Kiss Szilvia, vezető optometrista, kontaktológus összeszedte, hogy világszerte milyen tapasztalatokról számolnak be a szakemberek a Covid miatti lezárások utáni életről, és milyen szemészeti hatásai vannak az átalakult életstílusunknak.

szemfájdalom koronavírus
szembetegség pandémia

Egészségkalauz: Szembetegségek, látásproblémák, amiket a pandémia okozott

A digitális kijelzők okozta szemfáradtság vagy látáspanaszok egy létező fogalom. Ez egy tünetegyüttes, ami nagyon szerteágazó tüneteket foglal magában. Nemcsak szemproblémákat, hátfájdalmakat is okoz a túl sok digitális élet.

Mozaik: Hogyan hatnak a látásunkra a jelenlegi körülmények?

A covid vírus globálisan változtatta meg a munkavállalók digitális szokásait, sokkal több képernyő előtti időt töltünk. Kis Szilvia vezető optometrista, kontaktológust kérdezték a HírTV adásában.

mozaik hírTV látas
napidoktor napszemüveg

Napidoktor: Napszemüveg – Miért van rá szükség ősszel is?

A káros UVA és UVB sugarak mélyen behatolnak a bőrbe a legvastagabb rétegekig, és még egy felhős napon is veszélyt jelentenek. Ezek a sugarak hatással vannak a szemeinkre és a szem körüli bőrre is. A napszemüveg biztos védelmet nyújt a látásunknak, egész éves viselése pedig biztosítja a védelmet.

Egészségkalauz: Ezért jár jobban, ha ősszel is használja a napszemüvegét

Sokan azt gondolják, hogy napszemüvegre csak nyáron van rá szükség, pedig az őszi időszakban is védenünk kell szemeinket. A Premium Vision Optika szakértői most arra mutatnak rá, miért fontos ősszel is a napsszemüveg, miként védhetjük meg a látásunkat a hűvösebb évszakban is?

egészsegkalauz napszemüveg
becool

Becool: Miért van szükség ősszel is a napszemüvegünkre?

Sokan azt gondolják, csak nyáron van rá szükség, pedig az őszi időszakban is védenünk kell szemeinket. A Premium Vision Optika szakértői részletezik, hogyan védjük meg a látásunkat a hűvösebb évszakban is?!

BellaCafe: Miért van szükség ősszel is a napszemüvegünkre?

A nyár során különböző óvintézkedéseket tettünk, hogy megvédjük a szemünket a napsugárzástól. A napszemüveg, a kalap vagy a sapka segített távol tartani a közvetlen napsugárzást a szemeinktől.

bellacafe
üzlet&utazás

Üzlet és utazás: Miért van szükség ősszel is a napszemüvegünkre?

Az év ezen szakaszában a nap rendkívül erős vakítást is okoz, hiszen ilyenkor sokkal közelebb van a látóterünkhöz mint a nyári időszakban. Szerencsére vannak olyan opciók, amelyek nagyszerű munkát végeznek a közepes vagy lapos fény és a vakító fény egyidejű kezelésében. Ilyen a napszemüveg is.

Dunakanyar régió: Miért van szükség ősszel is a napszemüvegünkre?

Ősszel az időjárás kaotikusabbá válik, de a napszemüveg tökéletes ahhoz, hogy megvédje a szemünket. A szél ugyanis könnyen kiszáríthatja, ez pedig befolyásolhatja látásunk a szabadban, ezért mindig készüljünk megbízható szemüveggel, ha a szabadba indulunk.

napszemüveg
10perc

10perc: ŐSSZEL IS VÉDD NAPSZEMÜVEGGEL A SZEMED!

A nyár során különböző óvintézkedéseket tettünk, hogy megvédjük a szemünket a napsugárzástól. Sokan azt gondolják, csak nyáron van erre szükség, pedig az őszi időszakban is védenünk kell a szemeinket.

Familyversum: Miért van szükség ősszel is a napszemüvegünkre?

A nyár során különböző óvintézkedéseket tettünk, hogy megvédjük a szemünket a napsugárzástól. A napszemüveg, a kalap vagy a sapka segített távol tartani a közvetlen napsugárzást a szemeinktől. Sokan azt gondolják, csak nyáron van rá szükség, pedig az őszi időszakban is védenünk kell szemeinket.

familyversum
üzlet és utazás

Üzlet&Utazás: Mire kell figyelnünk ősszel, ha meg szeretnénk óvni a szemeink egészségét?!

Az őszi időszakban rövidebbek a napok, csökken a hőmérséklet, és megnő az esős napok száma. Testünk állapotát talán a leginkább befolyásoló tényező a napsugárzás fokozatos csökkenése. Ez a változás hatással van a hangulatunkra, gyakrabban érezhetjük magunkat melankólikusnak.

Egészségkalauz: Látásromlás ősszel: ezért kell jobban vigyázni

Az őszi időszakban rövidebbek a napok, csökken a hőmérséklet, és megnő az esős napok száma. Testünk állapotát talán a leginkább befolyásoló tényező a napsugárzás fokozatos csökkenése. Ez a változás hatással van a hangulatunkra, gyakrabban érezhetjük magunkat melankólikusnak.

látasromlás
spajz

A dioptriás napszemüveg kényelmében

Nem mindegy, hogy milyen környezetbe, milyen fényviszonok közé választunk szemüveget. Milyen napszemüveg ideális az életvitelünkhöz?

Sági Blanka és Szalay Szabolcs tanácsainak köszönhetően könnyedén megtalálhatod a hozzád tökéletesen illeszkedő darabot!

Mi alapján válasszunk napszemüveget?

Szemünk védelme érdekében nagyon is érdemes megfontolni, hogy milyen napszemüveget választunk, amit ajánlatos télen is hordani napsütés esetén.

familyversum
uzlet&utazas

Hogyan válasszunk napszemüveget?

Megérkezett a nyár. A napsütéses órák megnövekedett száma azt jelenti, hogy sokkal több időt töltünk el a szabadban, ami veszélyt is rejthet szemeinkre nézve.

Szalay Szabolcs, a Premium Vision Optika üzletvezető igazgatója elárulja, miért olyan fontos ebben az időszakban a biztonságos napszemüveg használata.

Kossuth Rádió
– 07.05. 10:34:30-tól

Legfontosabb hétköznapi ügyeink, kérdéseink, megoldásra váró problémáink nyomába eredünk. A közélet híreire frissen, gyorsan reflektáló szolgáltató műsorunk egy-egy témára, a sokoldalúság kedvéért, többször is visszatér.

kossuth
paletta

Paletta: Megjelent Péter Szabó Szilvia legújabb dala!

Hogyan válasszunk napszemüveget, ha biztonságban szeretnénk tudni a szemünket – ez is kiderül a mai Palettából.

Akár nyolcvanan is úszhatnak majd együtt Gazdagrét legújabb tanmedencéjében, amit most adtak át!

Nem minden a divat!

A napszemüveg egyrészt divat, másrészt védelmet nyújt a szemünknek a káros UV sugárzással szemben. A Premium Vision optika üzletvezetője mindenkinek javasolja a napszemüveg viselését…

lifetv
woohoo

Így válassz napszemüveget!

A napsütéses órák megnövekedett száma azt jelenti, hogy sokkal több időt töltünk el a szabadban, ami veszélyt is rejthet szemeinkre nézve.

Hogyan válasszunk napszemüveget?

Megérkezett a nyár. A napsütéses órák megnövekedett száma azt jelenti, hogy sokkal több időt töltünk el a szabadban, ami veszélyt is rejthet szemeinkre nézve…

bcool
divatikon

Hogyan válasszunk napszemüveget?
A szakember segít!

UV védelem mindenek felett – a Nap olyan sugárzást bocsát ki, amelyet nem látunk, és nem érzünk, ennek ellenére károsítja a szemeinket. Olyan szemüveget érdemes vásárolni…

Napszemüveg választás – tippeket adunk!

Megfelelő méret – A szemet körülölelő napszemüveg segíthet az UV-fény blokkolásában, míg ha nem passzol arcunkhoz, az könnyen bejuthat a keret mellett…

sporolok