Rólunk

premium vision szemüveg

PREMIUM VISION SZEMÉSZET ÉS OPTIKA

SZEMÜVEG SPECIALISTA LÁTSZERÉSSZEL ÉS OPTOMETRISTA SZAKEMBEREKKEL VÁRUNK!

Optikai szalonunk Budapesten, a belváros szívében található. Prémium kategóriás lencsegyártókkal és minőségi szemüvegkeretekkel, napszemüvegekkel és egyéb kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk.

Mind szakmailag, mind emberileg a fő célunk, hogy megtaláljuk számodra a stílusodhoz, életviteledhez illő szemüveget vagy kontaktlencsét.

PREMIUM VISION SZEMÉSZET ÉS OPTIKA

CSAPATUNK

A Premium Vision optika a szemészet különböző szakterületeinek elismert optometristáit foglalkoztatja.

A kiemelt minőségű munkát a klinikai múlttal és jelennel rendelkező, tudományos és oktatási területen aktívan résztvevő szakembergárda biztosítja.

Fabrizio Bonci neuro-optometrista, vision therapeuta
Neuro-optometrista, vision therapeuta
Szakterülete a gyermek- és időskori optometria, a neurooptometria, a neurooptometriai rehabilitáció, a gyengénlátás, a vision therapy és a binokuláris látás rendellenességei.

IDŐPONTFOGLALÁS

Optikai üzletünkbe előzetes bejelentkezés szükséges!
Foglalj online időpontot, vagy
hívj: +36 20 500 8898

SZOLGÁLTATÁSAINK

A LEGJOBB TÖRŐDÉST ADJUK SZEMEIDNEK

OCT vizsgálat kiértékelés

Az OCT – optikai koherencia tomogaráfia – vizsgálat lehetővé teszi, hogy a szem ideghártyáját, valamint a látóideg és makula állapotát, és ezek megbetegedéseit ki tudjuk szűrni.

látótér vizsgálat

A látótér kiesések kezdetben gyakran a külső részeken (periféria) alakulhatnak ki, de felléphetnek a látótér centrumához közel is.

Kontaktlencse illesztés

A kontaktlencséket ma már rendkívül széles körben alkalmazzák, legtöbbször a látáshibák korrigálására, de gyakran esztétikai megfontolásokból is. Nem mindegy azonban, hogy milyen lencsét választunk

PREMIUM VISION SZEMÉSZET ÉS OPTIKA

GALÉRIA

Premium Vision szemészet és optika
Premium Vision szemészet és optika