Rólunk

premium vision szemüveg

PREMIUM VISION SZEMÉSZET ÉS OPTIKA

SZEMÜVEG SPECIALISTA LÁTSZERÉSSZEL ÉS OPTOMETRISTA SZAKEMBEREKKEL VÁRUNK!

Optikai szalonunk Budapesten, a belváros szívében található. Prémium kategóriás lencsegyártókkal és minőségi szemüvegkeretekkel, napszemüvegekkel és egyéb kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk.

Mind szakmailag, mind emberileg a fő célunk, hogy megtaláljuk számodra a stílusodhoz, életviteledhez illő szemüveget vagy kontaktlencsét.

PREMIUM VISION SZEMÉSZET ÉS OPTIKA

CSAPATUNK

A Premium Vision optika a szemészet különböző szakterületeinek elismert optometristáit foglalkoztatja.

A kiemelt minőségű munkát a klinikai múlttal és jelennel rendelkező, tudományos és oktatási területen aktívan résztvevő szakembergárda biztosítja.

IDŐPONTFOGLALÁS

Optikai üzletünkbe előzetes bejelentkezés szükséges!
Foglalj online időpontot, vagy
hívj: +36 20 500 8898

SZOLGÁLTATÁSAINK

A LEGJOBB TÖRŐDÉST ADJUK SZEMEIDNEK

A polateszt egy olyan speciális vizsgálati módszer, mely képes kimutatni a rejtett kancsalságot. Mivel ez a probléma valóban sokáig rejtve maradhat.

Fabrizio Bonci neuro-optometrista, vision therapeuta

Nagyon sok olyan emberrel foglalkozom, akik valamilyen agyi sérülést szenvedtek el. Ez lehet műtéti-, traumás agysérülés, agydaganat, esetleg stroke is. Hivatásom célja, hogy jobbá és könnyebbé tegyem az életüket neuro-optometriai rehabilitáció, vagy vizuális terápia segítségével.

OCT vizsgálat kiértékelés

Az OCT – optikai koherencia tomogaráfia – vizsgálat lehetővé teszi, hogy a szem ideghártyáját, valamint a látóideg és makula állapotát, és ezek megbetegedéseit ki tudjuk szűrni.

PREMIUM VISION SZEMÉSZET ÉS OPTIKA

GALÉRIA

Premium Vision szemészet és optika
Premium Vision szemészet és optika