1075. Budapest

Asbóth utca 14.

+36 20 500 8898

Hívjon bizalommal!

HÉ - PÉ: 10:00 - 18:00
Szo: 10:00 - 14:00

Nyítvatartás

ZEISS VIZUÁLIS PROFIL

PREMIUM VISION SZEMÉSZET ÉS OPTIKA

Határozza meg nézési szokásait, és találja meg saját, személyre szabott ZEISS szemüveglencséjét

A “vizuális profilom a ZEISS-től” alapján megtudhatja, hogy milyen kihívásokkal találkozik a szeme a mindennapokban, valamint hogy a ZEISS melyik lencséje segít áthidalni ezeket.

 

Személyes életstílusáról megadott információk alapján egy vizuális profil jön létre, amelynek segítségével látszerészünk a legjobb tanácsot adja a következő találkozó során. A látásvizsgálat eredményeivel együtt kifejezetten a személyes életstílusára és nézési szokásaira szabott ZEISS-lencsemegoldást nyújtunk.

Szemünket nem a digitális világhoz találták ki

Látszerészünk számára több szempontból is fontos, hogy személyes életstílusáról és nézési szokásairól minél többet megtudjon. Az elmúlt években az új technológiák és a digitális eszközök térhódítása jelentősen megváltoztatta a személyes és a munkahelyen töltött mindennapjainkat. Naponta átlagosan öt órát töltünk az okostelefonjainkat, táblagépeinket vagy a TV-t bámulva. Átlagosan nyolcvanszor ellenőrizzük a mobiltelefonunkat naponta, és ez a trend gyorsulóban van.

Látásunkat most már a vezetés is próbára teszi. A rossz idő és a gyenge megvilágítás természetesen kihívást jelent, de a káprázás által okozott szemirritáció és az autókban levő navigációs rendszerek gyakoribb használata arra kényszeríti a szemünket, hogy folyamatosan közelről távolra váltson, és rendszeresen kisméretű kijelzőkre fókuszáljon. Ez rendkívül megterheli a szemet, amelynek eredménye 30 éves kor felett a szemfáradtság lehet.

A munkahelyünkön és az otthonunkban használt technológiai fejlesztések nemcsak forradalmasítják életmódunkat, hanem egyre nagyobb stressznek is kiteszik a szemünket – a munkahelyen és otthon egyaránt.

Határozza meg nézési szokásait

A ZEISS egy látásellenőrző eszközt dolgozott ki, amelynek segítségével meghatározhatja személyes nézési szokásait. A vizuális profilom a ZEISS-től elnevezésű alkalmazás a következő területeken határozza meg vizuális szükségleteit:
  • a munkahelyen;
  • a mindennapi tevékenységek során;
  • a digitális tevékenységek során;
  • a közlekedésben, valamint
  • a szabadidős tevékenységek során.
A végeredmény a saját vizuális profilja és a ZEISS által ajánlott, teljes mértékben személyre szabott lencsemegoldás – mindezt teljesen díjmentesen és mindenfajta kötelezettség nélkül. Személyes vizuális profilját e-mailben tudja részünkre előzetesen elküldeni vagy a látásvizsgálat során kinyomtatva, illetve QR-kódként mutathatja meg látszerészünknek. A szemvizsgálatot követően a saját vizuális profilja és a látásvizsgálat eredményei alapján az igényeinek leginkább megfelelő ZEISS-lencsemegoldást javasoljuk.

Saját vizuális profilom

A kiemelt minőségű munkát a klinikai múlttal és jelennel rendelkező, tudományos és oktatási területen aktívan résztvevő szakembergárda biztosítja.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp

Fordulj hozzánk bizalommal!

2021-es kollekció

Kedvezmény a lencsékre

Dioptriás napszemüveg