• 1075. Budapest Asbóth utca 14.
  • Hétfő - Péntek 10:00 - 18:00 | Szombat - vasárnap: zárva

Szemüveg készítés egyénre szabva

Szemüveg készítés egyénre szabva

Modern technológia a maximális vizuális komfort és a pihentető látás eléréséhez

ZEISS i.Terminal®2

Amikor úgy alakul, hogy szükségessé válik a szemüveg viselése, akkor rengeteg kérdés merülhet fel az emberben. Sok esetben az első, amire ilyenkor gondolunk, hogy mennyire fogunk tudni azonosulni vele, mennyire lesz kényelmetlen vagy nehezen megszokható, illetve hogy fogunk kinézni vele? A tökéletes látásélmény elérése mellett tehát sok apró kritériumnak kell megfelelnie a szemüvegnek, hogy valóban segítse életünket.

A szemüveg készítés optikánkban, napjaink egyik legmodernebb technológiáját képviselő ZEISS i.Terminal®2,-vel történik, mely 3 dimenziós szemüveglencse- és egyben keretválasztó programként is rendelkezésünkre áll. A rendkívüli lehetőségeknek köszönhetően olyan egyénre szabott szemüveget kaphatunk segítségével, mely minden apró elvárásunknak megfelel.

szemüveg készítes i.terminal2

Amennyire gyors és egyszerű, annyira hatalmas segítség

Az i.Terminal®2 alkalmazása csupán 5 percet vesz igénybe, és máris betekintést nyújt abba, milyen a számunkra megfelelő szemüveg. Egyrészt tökéletes pontossággal méri fel az egyéni paramétereket és tekintési szokásokat, másrészt látványos technikájával meg is mutatja a különböző lencsetípusok közötti különbségeket. Segítségével átélhetjük a tökéletesen illeszkedő szemüveg nyújtotta látásélményt. Így biztosak lehetünk benne, hogy valóban a lehető legideálisabb megoldást tudjuk majd kiválasztani. Ezen felül a keretválasztásban is segít a program.

A szemüveg készítés során az illesztési paraméterek digitális rögzítése még nagyobb fokú személyre szabottságot eredményez, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy elérjük a maximális vizuális komfortot és a pihentető látást.

Miért is jó mindez a szemüveg készítés során?

A szemüveglencsék között már elképesztően széles választék hivatott arra, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet, ez azonban nem is olyan könnyű. Nem csupán a látásunk korrigálása a fontos, hiszen a tökéletes látásélmény tekintetében az egyéni igényeket is figyelembe kell venni. Ráadásul különböző felületkezelésekkel még jobban erősíthető a szemüveglencse hatásfoka.

Ugyancsak hatalmas a választék a szemüvegkeretek körében, ami szintén pozitívum, ám a döntés sokszor nagyon nehéz. A megfelelő keretnek passzolnia kell stílusunkhoz és elképzeléseinkhez, ugyanakkor természetesen a divatosság, valamint az egyéni adottságaink is igen mérvadóak. A ZEISS i.Terminal®2 interaktív bemutató programjának segítségével egy tükör előtt érezhetjük magunkat, ahol felpróbálhatunk rengeteg különböző keretet. Akár képet is készíttethetünk egy-egy verzióról, hogy aztán otthon, esetleg a család vagy barátok segítségével hozzuk meg a döntésünket.

A ZEISS i.Terminal®2 további erősségei

A manuálisan végzett mérésnél sokkal komfortosabb, hiszen 60%-kal gyorsabb, emellett 84%-kal pontosabb méréseket biztosít. Bármilyen kerettípus esetén alkalmazható, legyen szó akár nagyméretű nap-, vagy sportszemüvegről. Mivel magassága igen széles skálán állítható, így gyermekeknél, kerekesszékkel érkezőknél, illetve nagyon magas ügyfeleknél ugyanúgy használható.

Aktuális ajánlataink

A szemüveg készítés során válasszon kedvezményeink közül

01

Fókuszban a család - kettőt fizet, hármat vihet!

Téli kedvezmény december 21-ig

A Premium Vision Optika családi akciójában három komplett szemüveggel lehetünk gazdagabbak, méghozzá úgy, hogy a legolcsóbb darab csupán 1 Ft-unkba fog kerülni.

02

Rapid Akció akár 50.000 Ft kedvezménnyel

November 21-től december 21-ig

Minél hamarabb lecsap rá, annál nagyobb a kedvezmény! Zeiss, Seiko, Rodenstock és Starlite által gyártott szemüveglencsékkel készült komplett szemüvegrendelés.

03

Starlite MultiMate Fit 1.5 normál és 1.6 vékonyított lencse HMC réteggel

Akár 50.000 Ft kedvezménnyel

Fit 1.5 HMC 64.900Ft/db – 20.000Ft = 44.900Ft/db -> ez párban már 40.000Ft kedvezmény
Fit 1.6 HMC 84.900Ft/db – 25.000Ft = 59.900Ft/db -> ez párban már 50.000Ft kedvezmény

Hozott keretnél nem tudunk akciót érvényesíteni csak komplett szemüvegrendelés esetén élnek az akciók!
– A kedvezmények nem vonhatóak össze –

Különleges ajánlatunk MULTI KEDVEZMÉNY!

KOMPLETT MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG 76.000,- Ft. helyett 49.990,- Ft.

Az ár tartalmazza a szemüveglencsét, a választható “Basic” kollekciós keretet és a munkadíjat.
Felár ellenében természetesen egyéb márkás, prémium minőségű keretek között is válogathatunk.

ÚJ GENERÁCIÓS személyre szabott szemüveg

StarLite MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG 149.900,- Ft. helyett 99.900,- Ft.

Az ár tartalmazza a StarLite prémium szemüveglencsét, a választható “Basic” kollekciós keretet és a munkadíjat.
Felár ellenében természetesen egyéb márkás, prémium minőségű keretek között is válogathatunk.

Szemüveg készítés és látásvizsgálat

Premium Vision Optika

A szemüveg készítéshez, látásvizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges!
Kérjen online időpontot optikánkba.