Blog

kész szemüvegek egy drogériában

Az utóbbi években egyre több helyen találkozhatunk kész szemüvegekkel, amelyeket gyorsan és egyszerűen megvásárolhatunk például benzinkutaknál, drogériákban vagy szupermarketekben. Bár első pillantásra csábítónak tűnhet egy ilyen könnyen hozzáférhető megoldás, számos ok miatt érdemes elkerülni a kész szemüvegek vásárlását.

Kontaktlencse

Első alkalommal a kontaktlencse viselése izgalmas és egyben kissé ijesztő is lehet. Azonban, ha megfelelően tájékozódsz és betartasz néhány alapvető szabályt, a kontaktlencse viselése egyszerű és kényelmes élménnyé válhat. Ebben a blogcikkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat és tippeket a kezdő kontaktlencse viselők számára.

Zeiss vision expert optika

A Budapest szívében elhelyezkedő Premium Vision Szemészet és Optika eddig is elsőosztályú, minőségi szemüveglencsékkel, keretekkel, magasfokú szakértelemmel és egyéb lehetőségekkel várta ügyfeleit. Most azonban még egy szintet lépett azzal, hogy minősített ZEISS Vision Expert szaküzlet lett, ami további extrákkal járul hozzá a vásárlói élményhez.

szemeink egészsége látásvizsgálat, szűrővizsgálat

Mindaddig, amíg szemünk egészségével, illetve látásunkkal nincsen semmi probléma, teljesen természetesnek tűnik, hogy funkciójukat tekintve tökéletesen működnek látószerveink. Pedig, ahogy más egészségügyi területen megszokottá válik a rendszeres kontroll szükségessége, úgy szemünk épségéért is legalább ennyire felelősek vagyunk.

jó napszemüveg választás

A káros UV-sugarak a hidegebb évszakokban is jelen vannak, és jó lenne, ha mindig védelmet nyújtanánk szemeinknek velük szemben. Mégis, talán nyugodtan kijelenthetük, hogy a napszemüveg igazi szezonja most fog még csak elindulni, így teljesen aktuális boncolgatni a témát, hogy pontosan milyen egy valóban jó napszemüveg?