ZEISS myocare szemüveglencsék gyermekeknek

A teljes élet egy alappillére a megfelelő látás. Enélkül számos nehézségbe ütközhet az ember. Egy gyermek esetében különösen igaz ez, hiszen az óvodában, iskolában számos olyan negatív élmény érheti a legkisebbeket a nem megfelelő látás miatt, amely akár az egész életükre kihathat. A jó hír az, hogy a ZEISS MyoCare szemüveglencséknek hála, most már menő dolog szemüvegesnek lenni – és ennek a Premium Vision optika most igazi szakértőjévé vált!

Kiknek készült a ZEISS MyoCare szemüveglencse?

Gyerekeknek! Ez az első olyan, életkort is figyelembe vevő lencsekialakítás, amely kifejezetten a rövidlátó gyerekek számára készült, célja a rövidlátás fokozódásának lassítása. Külön extra, hogy áttekintési ponttól függetlenül biztosított a jó látásélesség és alapból jár hozzá a teljes körű UV-védelem is.

A statisztikák azt mutatják, hogy 2050-re a világ népességének 50%-át érintheti a rövidlátás, vagyis egy olyan jelenségről van szó, amely egyre nagyobb szerepet kap majd az életünkben. Ha a problémát időben észrevesszük, és már fiatal kortól kezdve tudatosan küzdünk ellene, nem kell, hogy egy életen át gondot okozzon.

Természetesen nincs egységes kezelési mód a rövidlátásra, számos tényezőt kell figyelembe venni. Lényeges például, hogy milyen életkorban alakult ki a rövidlátás, mekkora az aktuális szemtengelyhossz, de számít az éleslátáshoz szükséges korrekció, az egyéni látásfejlődési ütem, valamint az általános kockázati besorolás is. A Zeiss MyoCare lencsék különlegessége, hogy nagyon pontos beállítást tesznek lehetővé, teljesen egyénre lehet szabni az elkészült szemüvegeket.

A ZEISS MyoCare lencsék típusai életkor szerint

A ZEISS MyoCare lencsék 10 év alatti gyermekek számára készültek, míg a ZEISS MyoCare S szemüveglencsék az ennél idősebb gyerkőcöknek nyújtanak segítséget. Ennek köszönhetően minden korosztály esetében adottá válik a rövidlátás fokozódásának lassítása, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.

Szemüveg készítés ZEISS MyoCare lencsével

Ha szeretnéd, hogy gyermeked már a probléma megjelenésétől kezdve a legjobb megoldást kapja, akkor keresd fel a Premium Vision optikát, ahol a legmodernebb gépekkel várják, hogy segíthessenek! Foglaljon időpontot online!