Zeiss i.Profiler készülék

Az idei évben a Premium Vision Szemészet és Optika is csatlakozott a Zeiss Expert optikákhoz, újonnan beszerzett Zeiss i.Profiler gépünk segítségével már 0,01dp pontossággal tudunk vizsgálatokat elvégezni, hogy a legjobb látásjavító megoldásokat ajánljuk.

Miért fontos számunkra a Zeiss i.Profiler?

Ez gyakorlatilag egy tévedhetetlen műszer, amelyet szakértő kollégáink kezelnek és többszázad pontossággal képes megvizsgálni a szemet. A kapott eredmények alapján speciálisan az adott egyénre, szemre, problémára szabva tudjuk legyártani a lencsét, mivel több millió kitekintési pontot vesz figyelembe. Ennek köszönhetően nem csak a megszokott részeken biztosít éleslátást, hanem a lencse egészén, ami hihetetlen élmény a megszokott szemüvegek után. Kicsit olyan, mint amikor a képcsöves tévéről HD-minőségre váltunk…

A ZEISS i.Scription® technológiával készített szemüveglencsék pedig tisztább éjszakai látást és a fokozott látáskomfortot biztosítanak.

Személyre szabott szolgáltatást, ehhez kapcsolódóan pedig nyugodt környezetet, exkluzív minőséget szeretne, amikor szemészeti vizsgálatra, vagy egy optikai szolgáltatásra van szüksége? Akkor Premium Vision ideális választás!

Kínálatunk jóval sokrétűbb és exkluzívabb, mint amivel az optikával foglalkozó franchise-ok rendelkeznek. Az elsőosztályú alapanyagoknak, a figyelmes személyzetnek és a kiváló háttérmunkának köszönhetően a rövid-és hosszútávon egyaránt kényelmet és garanciát biztosítunk.

A Premium Vision számára fontos a fejlődés és fejlesztés: folyamatosan lépést tartunk a trendekkel, igyekszünk mindig kínálatunkba emelni a legújabb lehetőségeket. Kibővült gépparkkal és megújuló szolgáltatásokkal várunk.

Zeiss Expert optikaként olyan prémium lencsecsaládot tudunk kínálni, ami csak nagyon kevés optika forgalmazhat, ráadásul mindezt megfizethető áron!

Szemüveg készítés ZEISS innovatív technológiával

Egyedi lencsemegoldások minden korosztály számára

Az optikánkban elérhető ZEISS i.Profiler Plus készülék teljesen személyre szabott szemüveglencsék elkészítését teszi lehetővé. Üzletünk Budapest szívében, az Asbóth utca 14. szám alatt található, könnyű megközelíteni autóval és tömegközlekedéssel is. Foglaljon időpontot online!