ZEISS i.Profiler Plus

zeiss i.profiler plus

Precíz elemzés a legjobb szemüveglencsékért

A Premium Vision Optika legújabb készüléke a ZEISS i.Profiler Plus, mely teljesen személyre szabott szemüveglencsék elkészítését teszi lehetővé. Segítségével olyan részletes és pontos adatokat nyerhetünk a szemről, ami tulajdonképpen az ujjlenyomathoz hasonlítható. A szem tökéletes feltérképezése pedig igazán egyéni megoldásokat teremt.

  • Gyors működés és pontos adatok
  • Átfogó áttekintés a látásteljesítményről, a szemet érintő rendellenességekről
  • Egyedi vizuális optikai profil, melyben a pupilla pontos méretének meghatározása is szerepel
  • Felhasználó- és ügyfélbarát, könnyen értelmezhető adatok a legjobb megoldás eléréséhez

A ZEISS i.Profiler Plus rendszere

Képzeljünk el egy olyan kompakt rendszert, mely 4 különböző részletre kiterjedő vizsgálati és elemzési lehetőséget egyesít. Ennek segítségével valóban rendelkezésünkre állhat minden egyes lényeges információ a szemről, melynek köszönhetően valóban olyan szemüveglencséket nyerhetünk, melyek tökéletesen illeszkednek az ügyfél minden egyes igényéhez és egyedi adottságaihoz egyaránt.

Ez pedig kényelmes és tiszta látást biztosít az adott életmódnak és sajátosságoknak megfelelően. A ZEISS i.Profiler Plus rendszerrel készített részletes szemprofil olyan lencséket eredményez, melyek az egyén vizuális igényeit maximálisan kielégítik.

Zeiss i.Profiler készülék

A készülék működése és erősségei

A ZEISS i.Profiler Plus mélyreható és precíz elemzést tesz lehetővé. Mérési technikája gyors és rendkívül pontos hullámfront-analízisen alapul, ez pedig egyedi vizuális optikai profilt eredményez.

Az egyedi adatok között a pupillaméret is meghatározható, mely minden egyes személynél teljesen eltérő, ráadásul az életkor előrehaladtával mindenkinél változik is.

Ezen felül a magasabb rendű aberrációkat és a szaruhártya adatait is kimutatja, ezzel átfogó elemzést nyújt az ügyfél vizuális teljesítményéről, valamint esetleges szembetegségeiről egyaránt. Ezen kívül teljes elemzést ad a szem fénytörésének eloszlásáról, méghozzá nem csupán a központi zónában, hanem a teljes pupillanyílásban. A mérési folyamat teljesen automatizált.

A gyorsaságot kiemelve elmondható, hogy mindkét szem esetén elég csupán 60-60 másodperc ahhoz, hogy a szem automatikus felmérése elkészüljön. Így rengeteg időt takaríthatunk meg segítségével a hagyományos vizsgálatokhoz képest.

A felhasználóbarát, könnyen használható funkciók lehetővé teszik, hogy az adatok rögzítése, kiértékelése, elemzése és bemutatása gördülékeny és mindenki számára jól érthető legyen. Ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk meg minden egyes ügyfél számára.

ZEISS i.Scription technológia - vizuális ujjlenyomat létrehozása a ZEISS i.Profiler Plus segítségével

Az i.Scription technológiával készült ZEISS lencsék rendkívül pontos korrekciót garantálnak, emellett jobb és gyengébb fényviszonyok mellett is tiszta látást biztosítanak. A fényszóródás zavaró hatásainak csökkentésével, a fényerő növelésével, valamint a kontraszt élesítésével tökéletes látásélményt adnak éjjel és nappal egyaránt. Mindez a ZEISS i.Profiler Plus készülék segítségével érhető el, mely elvégzi a szem optikájának automatikus és teljes körű kiértékelését.

ZEISS i.Profiler segítségével készített szemüveg

Premium Vision Optika

A szemüveg készítéshez, vizsgálatokra előzetes bejelentkezés szükséges!
Kérjen online időpontot optikánkba.