Szemüvegpróba online

VIRTUÁLIS SZEMÜVEGPRÓBA

ONLINE SZEMÜVEGPRÓBA

Mobiltelefon vagy webkamera segítségével

Ezen az oldalon kigyűjtüttök neked a legmenőbb szemüveg márkák jelenleg elérhető modell készletét. A napszemüvegeket, optikai kereteket a virtuális térben, mobilod vagy számítógéped webkamerájának segítségével tudod online felpróbálni.

Válaszd ki a számodra szimpatikus modellt, majd küldd el nekünk a típusszámát a lenti űrlap segítségével. Válaszlevelünkben értesítünk, hogy a szemüveg készleten van-e, vagy rendelés esetén várhatóan mennyi idő alatt érkezik meg üzletünkbe. A napszemüvegek rendelhetőek dioptriás kivitelben, mig az optikai keretekbe szemüveglencse kínálatunkból tudsz választani.

Oakley szemüvegpróba

Az Oakley oldalon válaszd ki a neked tetsző szemüveget a kínálatból, majd a nagyban megnyiló kép tetején kattints a „Try On” szövegre. A felugró ablakban kattints az „Activate the camera” gombra, hogy engedélyezd a kamerához való hozzáférést, majd fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot az „Accept” gombbal. A megjelenő ovális körbe kell, hogy a teljes fejed benne legyen, amikor jó, zöldre fog váltani a kör és máris megnézheted magad a válaszott szemüveggel.

Vogue szemüvegpróba

A Vogue oldalon válaszd ki a neked tetsző szemüveget a kínálatból, majd a nagyban megnyiló kép alján kattints a „Try them on” szövegre. A felugró ablakban fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot az „Accept” gombbal, majd engedélyezd a kamerához való hozzáférést. A megjelenő ovális körbe kell, hogy a teljes fejed benne legyen, amikor jó, zöldre fog váltani a kör és máris megnézheted magad a válaszott szemüveggel.

D&G napszemüveg próba

A D&G oldalon válaszd ki a neked tetsző napszemüveget a kínálatból, majd a termékoldalon asztali PC esetén a képek mellett a kosárhoz adás gomb (Add to bag) alatt kattints a „Try these on” szövegre. A felugró ablakban egy bar code fog megjelenni, amit mobiltelefon kamerájával tudsz beolvasni. A link gyakorlatilag a mobil termékoldalra vezet, ahol a kép alján kell rákattintani a „Try these on”-ra. Fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot az „Accept” gombbal, és engedélyezd a kamerához való hozzáférést. A megjelenő ovális körbe kell, hogy a teljes fejed benne legyen, amikor jó, zöldre fog váltani a kör és máris megnézheted magad a válaszott szemüveggel.

Armani online szemüvegpróba

Az Armani oldalon válaszd ki a neked tetsző szemüveget a kínálatból, majd a termékoldalon a nagykép jobb felső sarkában kattints a „Try them on” szövegre (ha nem látod ezt a gomot, akkor a modellnek nincs online szemüvegpróba lehetősége). Ezt követően fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot az „Agree” gombbal, majd a felugró ablakban engedélyezd a kamerához való hozzáférést. A megjelenő ovális körbe kell, hogy a teljes fejed benne legyen, amikor jó, zöldre fog váltani a kör és máris megnézheted magad a válaszott szemüveggel.

További márkák

Virtuális katalógusok

(Online próbára nincs lehetőség, de a kedvencedet biztosan megtalálod!)

Ray-Ban

Ray-Ban napszemüvegek és optikai keretek

Michael Kors

Michael Kors női és férfi napszemüvegek

Ralph-Lauren

Ralph-Lauren női, férfi és gyermek napszemüvegek

ÁRAJÁNLAT és KÉSZLETINFORMÁCIÓ

Tetszett valamelyik napszemüveg vagy optikai keret, amit felpróbáltál vagy megnéztél online?

Dioptriás szemüvegkészítés és látásvizsgálat esetén előzetes bejelentkezés szükséges! Hívj minket a +36 20 500 8898 telefonszámon, vagy küldj üzenetet űrlapunk segítségével!

Kérjük adataid megadása után küldd el nekünk a választott márkát és annak modellszámát vagy megnevezését.