1075. Budapest

Asbóth utca 14.

+36 20 500 8898

Hívjon bizalommal!

HÉ - PÉ: 10:00 - 18:00
Szo: 10:00 - 14:00

Nyítvatartás

SZEMÜVEGLENCSÉK, SZEMÜVEGLENCSE ÁRAK

Minőségi szemüveglencsék, kedvező árak

A szemüveglencsék alappillérei a kitűnő optikai minőség, a megfelelő árfekvés és persze a megbízhatóság. Az ajánlatok között felfedezhetünk egyszerűbb és alacsonyabb árfekvésű – ennek ellenére természetesen jó minőségű – lencséket is, továbbá a legnevesebb gyártók legújabb fejlesztésű felületkezelt lencséivel is találkozhatunk.

Szemüveglencse kínálatunk

A kínálat tartalmazza a Carl ZEISS, a Seiko, a Synchrony, a Starlite, valamint az Interoptik és Rodenstock lencsék teljes palettáját, így biztosak lehetünk abban, hogy mindenféle látáshibára találhatunk megfelelő megoldást. Akár progresszív vagy magas dioptriájú vékonyított lencsére van szükségünk, akár egyszerűbb, egyfókuszú lencsét keresünk, jó helyen járunk! Ezen felül elérhető itt a dioptriás napszemüvegek széleskörű kínálata, ahogy a polarizált napszemüvegek, magas bázisú sportszemüvegek, lentikuláris vagy bifokálisszámítógépes munkaprogresszív és multifokális lencsék választéka, mindez vékonyított vagy akár fényre sötétedő kivitelben is.

Szemüveglencse árak

Az egyfókuszú szemüveglencse a legrégebben és ezért egyben a legszélesebb körben elterjedt megoldást jelenti a mai napig is. Elnevezése azt a tulajdonságát mutatja, hogy az egész lencsén mindenhol ugyanannyi a dioptria lefutása. Célja a természetes látásélmény elérése, mely bármilyen korosztályban alkalmazható. Az egyfókuszú lencsék a leggyakrabban előforduló látásproblémákra adnak megoldást, legyen szó rövidlátásról vagy távollátásról, mindenképpen jó választás.

Egyfókuszú szemüveglencse árak:

Normál (n=1,5) egyfókuszú lencsék rétegzéssel5.100,- Ft/db-tól
Zeiss normál (n=1,5) egyfókuszú lencsék rétegzéssel6.300,- Ft/db-tól
Normál (n=1,5) egyfókuszú lencse kékszűrővel BlueBlock8.490,- Ft/db-tól
Vékonyított (n=1,6) egyfókuszú lencsék rétegzéssel9.990,- Ft/db-tól
Vékonyított (n=1,6) egyfókuszú lencse kékszűrővel BlueBlock14.990,- Ft/db-tól
Zeiss vékonyított (n=1,6) egyfókuszú lencsék rétegzéssel24.800,- Ft/db-tól
Vékonyított (n=1,67) egyfókuszú lencsék rétegzéssel19.490,- Ft/db-tól
Zeiss vékonyított (n=1,67) egyfókuszú lencsék rétegzéssel35.950,- Ft/db-tól
Zeiss vékonyított (n=1,74) egyfókuszú lencsék rétegzéssel42.300,- Ft/db-tól

 

Akkor sem kell lemondanunk szemeink napsugárzás elleni védelméről, ha alapból is szemüvegesek vagyunk. A dioptriás napszemüveglencséknek köszönhetően 100% UV-sugárzás elleni védelmet élvezhetünk a látásunk korrekciójával egyetemben. Emellett rengeteg színárnyalat nyújt lehetőséget arra, hogy valóban a számunkra legmegfelelőbb szemüveget találhassuk meg, ami komfortossá teszi mindennapjainkat erős napsugárzás mellett is.

Dioptriás napszemüveglencse árak:

Normál (n=1,5) egyfókuszú napszemüveg lencsék:5.850,- Ft/db-tól
ZEISS (n=1,5) egyfókuszú napszemüveg lencsék rétegzéssel:11.950,- Ft/db-tól
Normál (n=1,5) egyfókuszú napszemüveg lencsék tükrös rétegzéssel:15.000,- Ft/db-tól
Polarizált egyfókuszú napszemüveg lencsék rétegzéssel:23.900,- Ft/db-tól

 

Akik még kényelmesebbé akarják tenni a szemüvegviselést, és életvitelükben sokszor váltogatják a kinti és benti tevékenységeket, azok számára a fényre sötétedő lencsék jelenthetik a legkézenfekvőbb megoldást. Ezek a lencsék szintén 100% UV-védelmet biztosítanak, és automatikusan alkalmazkodnak az állandóan változó fényviszonyokhoz.

Fényre sötétedő szemüveglencse árak

Normál (n=1,5) egyfókuszú fényre sötétedő lencsék rétegzéssel15.250,- Ft/db-tól
Zeiss fényre sötétedő egyfókuszú lencsék rétegzéssel26.600,- Ft/db-tól
XTRActive fényre sötétedő lencsék (n=1,5) rétegzéssel23.990,- Ft/db-tól
Vékonyított (n=1,56) fényre sötétedő egyfókuszú lencsék rétegzéssel11.990,- Ft/db-tól
Zeiss Vékonyított (n=1,6) fényre sötétedő egyfókuszú lencsék rétegzéssel48.700,- Ft/db-tól

 

bifokális szemüveglencsék két eltérő dioptriából állnak, így viselőjük közelre és távolra egyaránt tökéletesen láthat anélkül, hogy szemüveget kellene cserélnie. Több típus közül is választhatunk, hiszen teljesen egyénre szabott megoldást csak így kaphatunk. Ezért döntő szerepe van annak, hogy az ilyen típusú lencsét milyen életvitel mellett szeretnénk használni.

 

A gyártott és személyre szabott bifokális szemüveglencsék árairól munkatársaink tudnak további információt adni.

 

munkaprogresszív szemüveglencsék hasonló elven működnek, mint a progresszív lencsék, azonban úgy lettek kialakítva, hogy elsősorban közeli és munkatávolságra optimalizálják látásunkat. Szemeink így pont azt a korrekciót kapják meg, mely a munkánk során felmerülő, váltakozó távolságokhoz szükséges. Ezáltal a munkavégzés hatékonyabb mederben folyhat, hiszen szemünk kevésbé fárad el közben. Ezek a szemüveglencsék komfortosabb látást garantálnak a számítógép vagy az íróasztal előtt.

 

A számítógépes védőszemüvegek és egyéb személyre szabott munkaprogresszív lencsék árairól munkatársaink tudnak további információt adni.

 

progresszív – multifokális lencsék a mai legmodernebb és egyben legkomfortosabb megoldást jelentik, hiszen szemüvegcsere nélkül láthatunk minden egyes távolságra tisztán és élesen. A lencse felületén fokozatosan változik a dioptria, természetesen teljesen egyénre szabva, a saját anatómiai adottságainkhoz igazítva. Segítségével egész nap, bármilyen körülmények között stabilan láthatunk, mindezt kényelmességgel és persze stílussal fűszerezve.

 

A multifokális és személyre szabott progresszív lencsék árairól munkatársaink tudnak további információt adni.

 

progresszív – multifokális lencsék a mai legmodernebb és egyben legkomfortosabb megoldást jelentik, hiszen szemüvegcsere nélkül láthatunk minden egyes távolságra tisztán és élesen. A lencse felületén fokozatosan változik a dioptria, természetesen teljesen egyénre szabva, a saját anatómiai adottságainkhoz igazítva. Segítségével egész nap, bármilyen körülmények között stabilan láthatunk, mindezt kényelmességgel és persze stílussal fűszerezve.

 

A fényre sötétedő multifokális és személyre szabott lencsék árairól munkatársaink tudnak további információt adni. Bővebb információk

 

Szemüveglencsék, szemüveg készítés és látásvizsgálat

Premium Vision Optika

A vizsgálatokra előzetes bejelentkezés szükséges!
Kérjen online időpontot optikánkba.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp

Fordulj hozzánk bizalommal!

2021-es kollekció

Kedvezmény a lencsékre

Dioptriás napszemüveg