Szemüveglencsék, szemüveglencse árak

Minőségi szemüveglencsék, kedvező árak

A szemüveglencsék alappillérei a kitűnő optikai minőség, a megfelelő árfekvés és persze a megbízhatóság. Az ajánlatok között felfedezhetünk egyszerűbb és alacsonyabb árfekvésű – ennek ellenére természetesen jó minőségű – lencséket is, továbbá a legnevesebb gyártók legújabb fejlesztésű felületkezelt lencséivel is találkozhatunk.

Kékfényszűrős szemüveg

Szemüveglencse kínálatunk

A kínálat tartalmazza a Carl ZEISS, a Seiko, a Synchrony, a Starlite, valamint az Interoptik és Rodenstock lencsék teljes palettáját, így biztosak lehetünk abban, hogy mindenféle látáshibára találhatunk megfelelő megoldást. Akár progresszív vagy magas dioptriájú vékonyított lencsére van szükségünk, akár egyszerűbb, egyfókuszú lencsét keresünk, jó helyen járunk! Ezen felül elérhető itt a dioptriás napszemüvegek széleskörű kínálata, ahogy a polarizált napszemüvegek, magas bázisú sportszemüvegek, lentikuláris vagy bifokális, számítógépes munkaprogresszív és multifokális lencsék választéka, mindez vékonyított vagy akár fényre sötétedő kivitelben is.

Egyedi lencsemegoldás a jobb látásért minden korosztály számára

Prémium ZEISS szemüveglencsék

Az optikánkban elérhető ZEISS i.Profiler Plus készülék teljesen személyre szabott szemüveglencsék elkészítését teszi lehetővé. Segítségével olyan részletes és pontos adatokat nyerhetünk a szemről, ami tulajdonképpen az ujjlenyomathoz hasonlítható. Az így optimalizált speciális ZEISS lencse család normál, illetve gyengébb fényviszonyok mellett – akár nappal, akár éjszaka, vagy épp szürkületben – is éles és tiszta látást biztosítanak.

Az innovatív, modern technológiával készült ZEISS SmartLife Pro szemüveglencse teljes mértékben testreszabható a lehető legjobb vizuális élmény eléréséhez.

ZEISS Smartlife Pro szemüveglencse
Tökéletes megoldást jelentenek a húszas, a harmincas, vagy akár az ötvenes éveikben járó ügyfeleknek egyaránt. Köztes és közeli távolságban is kényelmes látásélményt adnak, mind az online, mind az offline térben minden irányban.

A ZEISS kifejezetten a növésben lévő gyermekekre és a tinédzserekre gondolt, amikor kifejlesztette SmartLife Young szemüveglencséit.

ZEISS SmartLife Young szemüveglencse
A ZEISS SmartLife Young szemüveglencse alapját az úgynevezett ZEISS SmartView 2.0 technológia képezi, melynek segítségével képes megfelelni a kihívásokra és tökéletesen igazodik az említett korosztály minden jellemzőjéhez

A gyermekek jó látása kulcsfontosságú szerepet tölt be fejlődésükben és a tanulás során. A ZEISS MyoCare lencsék a rövidlátás fokozódásának kezelésére szolgálnak.

ZEISS MyoCare lencse
A ZEISS MyoCare termékcsalád kifejezetten a 6 és 12 éves kor közötti gyermekek számára nyújt hatékony segítséget, viselésük kényelmes és a gyermekek könnyen hozzászoknak. Tiszta látás biztosítanak közelre és távolra egyaránt.

Szemüveglencse árak

Az egyfókuszú szemüveglencse a legrégebben és ezért egyben a legszélesebb körben elterjedt megoldást jelenti a mai napig is. Elnevezése azt a tulajdonságát mutatja, hogy az egész lencsén mindenhol ugyanannyi a dioptria lefutása. Célja a természetes látásélmény elérése, mely bármilyen korosztályban alkalmazható. Az egyfókuszú lencsék a leggyakrabban előforduló látásproblémákra adnak megoldást, legyen szó rövidlátásról vagy távollátásról, mindenképpen jó választás.

Egyfókuszú szemüveglencse árak:

Normál (n=1,5) egyfókuszú lencsék rétegzéssel 5.100,- Ft/db-tól
Zeiss normál (n=1,5) egyfókuszú lencsék rétegzéssel 7.150,- Ft/db-tól
Normál (n=1,5) egyfókuszú lencse kékszűrővel BlueBlock 8.490,- Ft/db-tól
Vékonyított (n=1,6) egyfókuszú lencsék rétegzéssel 9.990,- Ft/db-tól
Vékonyított (n=1,6) egyfókuszú lencse kékszűrővel BlueBlock
14.990,- Ft/db-tól
Zeiss vékonyított (n=1,6) egyfókuszú lencsék rétegzéssel
24.300,- Ft/db-tól
Vékonyított (n=1,67) egyfókuszú lencsék rétegzéssel 19.490,- Ft/db-tól
Zeiss vékonyított (n=1,67) egyfókuszú lencsék rétegzéssel
38.050,- Ft/db-tól
Zeiss vékonyított (n=1,74) egyfókuszú lencsék rétegzéssel 52.050,- Ft/db-tól

Akkor sem kell lemondanunk szemeink napsugárzás elleni védelméről, ha alapból is szemüvegesek vagyunk. A dioptriás napszemüveglencséknek köszönhetően 100% UV-sugárzás elleni védelmet élvezhetünk a látásunk korrekciójával egyetemben. Emellett rengeteg színárnyalat nyújt lehetőséget arra, hogy valóban a számunkra legmegfelelőbb szemüveget találhassuk meg, ami komfortossá teszi mindennapjainkat erős napsugárzás mellett is.

Dioptriás napszemüveglencse árak:

Normál (n=1,5) egyfókuszú napszemüveg lencsék: 5.850,- Ft/db-tól
ZEISS (n=1,5) egyfókuszú napszemüveg lencsék rétegzéssel: 13.050,- Ft/db-tól
Normál (n=1,5) egyfókuszú napszemüveg lencsék tükrös rétegzéssel: 15.000,- Ft/db-tól
Polarizált egyfókuszú napszemüveg lencsék rétegzéssel: 25.950,- Ft/db-tól

Akik még kényelmesebbé akarják tenni a szemüvegviselést, és életvitelükben sokszor váltogatják a kinti és benti tevékenységeket, azok számára a fényre sötétedő lencsék jelenthetik a legkézenfekvőbb megoldást. Ezek a lencsék szintén 100% UV-védelmet biztosítanak, és automatikusan alkalmazkodnak – ráadásul azonnal – az állandóan változó fényviszonyokhoz.

Fényre sötétedő szemüveglencse árak

Normál (n=1,5) egyfókuszú fényre sötétedő lencsék rétegzéssel 15.250,- Ft/db-tól
Zeiss fényre sötétedő egyfókuszú lencsék rétegzéssel 37.550,- Ft/db-tól
XTRActive fényre sötétedő lencsék (n=1,5) rétegzéssel 23.990,- Ft/db-tól
Vékonyított (n=1,56) fényre sötétedő egyfókuszú lencsék rétegzéssel 11.990,- Ft/db-tól
Zeiss Vékonyított (n=1,6) fényre sötétedő egyfókuszú lencsék rétegzéssel
54.050,- Ft/db-tól

A bifokális szemüveglencsék két eltérő dioptriából állnak, így viselőjük közelre és távolra egyaránt tökéletesen láthat anélkül, hogy szemüveget kellene cserélnie. Több típus közül is választhatunk, hiszen teljesen egyénre szabott megoldást csak így kaphatunk. Ezért döntő szerepe van annak, hogy az ilyen típusú lencsét milyen életvitel mellett szeretnénk használni.

A gyártott és személyre szabott bifokális szemüveglencsék árairól munkatársaink tudnak további információt adni.

munkaprogresszív szemüveglencsék hasonló elven működnek, mint a progresszív lencsék, azonban úgy lettek kialakítva, hogy elsősorban közeli és munkatávolságra optimalizálják látásunkat. Szemeink így pont azt a korrekciót kapják meg, mely a munkánk során felmerülő, váltakozó távolságokhoz szükséges. Ezáltal a munkavégzés hatékonyabb mederben folyhat, hiszen szemünk kevésbé fárad el közben. Ezek a szemüveglencsék komfortosabb látást garantálnak a számítógép vagy az íróasztal előtt.

A számítógépes védőszemüvegek és egyéb személyre szabott munkaprogresszív lencsék árairól munkatársaink tudnak további információt adni.

A progresszív – multifokális lencsék a mai legmodernebb és egyben legkomfortosabb megoldást jelentik, hiszen szemüvegcsere nélkül láthatunk minden egyes távolságra tisztán és élesen. A lencse felületén fokozatosan változik a dioptria, természetesen teljesen egyénre szabva, a saját anatómiai adottságainkhoz igazítva. Segítségével egész nap, bármilyen körülmények között stabilan láthatunk, mindezt kényelmességgel és persze stílussal fűszerezve.

A multifokális és személyre szabott progresszív lencsék árairól munkatársaink tudnak további információt adni.

Hogyan lehetne még komfortosabb és még tökéletesebb az amúgy is legjobb megoldást jelentő progresszív – multifokális lencsénk? Ha minden jó tulajdonsága mellett még teszünk egy lapáttal a kényelemre, és fényre sötétedő típust választunk. Mindez egyben azt eredményezi, hogy minden távolságra, akár a folyamatosan változó fényviszonyokban végzett tevékenységünk közben is tökéletesen látunk, miközben szemeink védelme is biztosított erősebb napfény esetén például.

A fényre sötétedő multifokális és személyre szabott lencsék árairól munkatársaink tudnak további információt adni. Bővebb információk

Szemüveglencse árak

Az egyfókuszú szemüveglencse a legrégebben és ezért egyben a legszélesebb körben elterjedt megoldást jelenti a mai napig is. Elnevezése azt a tulajdonságát mutatja, hogy az egész lencsén mindenhol ugyanannyi a dioptria lefutása. Célja a természetes látásélmény elérése, és bármilyen korosztályban alkalmazható.

 • Normál (n=1,5) egyfókuszú lencsék rétegzéssel
  5.100,- Ft/db-tól
 • Zeiss normál (n=1,5) egyfókuszú lencsék rétegzéssel
  7.150,- Ft/db-tól
 • Normál (n=1,5) egyfókuszú lencse kékszűrővel BlueBlock
  8.490,- Ft/db-tól
 • Vékonyított (n=1,6) egyfókuszú lencsék rétegzéssel
  9.990,- Ft/db-tól
 • Vékonyított (n=1,6) egyfókuszú lencse kékszűrővel BlueBlock
  14.990,- Ft/db-tól
 • Zeiss vékonyított (n=1,6) egyfókuszú lencsék rétegzéssel
  24.300,- Ft/db-tól
 • Vékonyított (n=1,67) egyfókuszú lencsék rétegzéssel
  19.490,- Ft/db-tól
 • Zeiss vékonyított (n=1,67) egyfókuszú lencsék rétegzéssel
  38.050,- Ft/db-tól
 • Zeiss vékonyított (n=1,74) egyfókuszú lencsék rétegzéssel
  52.050,- Ft/db-tól

Akkor sem kell lemondanunk szemeink napsugárzás elleni védelméről, ha alapból is szemüvegesek vagyunk. A dioptriás napszemüveglencséknek köszönhetően 100% UV-sugárzás elleni védelmet élvezhetünk a látásunk korrekciójával egyetemben. Emellett rengeteg színárnyalat nyújt lehetőséget arra, hogy valóban a számunkra legmegfelelőbb szemüveget találhassuk meg, ami komfortossá teszi mindennapjainkat erős napsugárzás mellett is.

 • Normál (n=1,5) egyfókuszú napszemüveg lencsék
  5.850,- Ft/db-tól
 • ZEISS (n=1,5) egyfókuszú napszemüveg lencsék rétegzéssel
  13.050,- Ft/db-tól
 • Normál (n=1,5) egyfókuszú napszemüveg lencsék tükrös rétegzéssel
  15.000,- Ft/db-tól
 • Polarizált egyfókuszú napszemüveg lencsék rétegzéssel
  25.950,- Ft/db-tól

Akik még kényelmesebbé akarják tenni a szemüvegviselést, és életvitelükben sokszor váltogatják a kinti és benti tevékenységeket, azok számára a fényre sötétedő lencsék jelenthetik a legkézenfekvőbb megoldást. Ezek a lencsék szintén 100% UV-védelmet biztosítanak, és automatikusan alkalmazkodnak – ráadásul azonnal – az állandóan változó fényviszonyokhoz.

 • Normál (n=1,5) egyfókuszú fényre sötétedő lencsék rétegzéssel
  15.250,- Ft/db-tól
 • Zeiss fényre sötétedő egyfókuszú lencsék rétegzéssel
  37.550,- Ft/db-tól
 • XTRActive fényre sötétedő lencsék (n=1,5) rétegzéssel
  23.990,- Ft/db-tól
 • Vékonyított (n=1,56) fényre sötétedő egyfókuszú lencsék rétegzéssel
  11.990,- Ft/db-tól
 • Zeiss Vékonyított (n=1,6) fényre sötétedő egyfókuszú lencsék rétegzéssel
  54.050,- Ft/db-tól

A bifokális szemüveglencsék két eltérő dioptriából állnak, így viselőjük közelre és távolra egyaránt tökéletesen láthat anélkül, hogy szemüveget kellene cserélnie. Több típus közül is választhatunk, hiszen teljesen egyénre szabott megoldást csak így kaphatunk. Ezért döntő szerepe van annak, hogy az ilyen típusú lencsét milyen életvitel mellett szeretnénk használni.

A gyártott bifokális és személyre szabott lencsék árairól munkatársaink tudnak további információt adni.

munkaprogresszív szemüveglencsék hasonló elven működnek, mint a progresszív lencsék, azonban úgy lettek kialakítva, hogy elsősorban közeli és munkatávolságra optimalizálják látásunkat. Szemeink így pont azt a korrekciót kapják meg, mely a munkánk során felmerülő, váltakozó távolságokhoz szükséges. Ezáltal a munkavégzés hatékonyabb mederben folyhat, hiszen szemünk kevésbé fárad el közben. Ezek a szemüveglencsék komfortosabb látást garantálnak a számítógép vagy az íróasztal előtt.

A számítógépes védőszemüvegek és egyéb személyre szabott munkaprogresszív lencsék árairól munkatársaink tudnak további információt adni.

A progresszív – multifokális lencsék a mai legmodernebb és egyben legkomfortosabb megoldást jelentik, hiszen szemüvegcsere nélkül láthatunk minden egyes távolságra tisztán és élesen. A lencse felületén fokozatosan változik a dioptria, természetesen teljesen egyénre szabva, a saját anatómiai adottságainkhoz igazítva. Segítségével egész nap, bármilyen körülmények között stabilan láthatunk, mindezt kényelmességgel és persze stílussal fűszerezve.

A multifokális és személyre szabott lencsék árairól munkatársaink tudnak további információt adni.

Hogyan lehetne még komfortosabb és még tökéletesebb az amúgy is legjobb megoldást jelentő progresszív – multifokális lencsénk? Ha minden jó tulajdonsága mellett még teszünk egy lapáttal a kényelemre, és fényre sötétedő típust választunk. Mindez egyben azt eredményezi, hogy minden távolságra, akár a folyamatosan változó fényviszonyokban végzett tevékenységünk közben is tökéletesen látunk, miközben szemeink védelme is biztosított erősebb napfény esetén például.

A fényre sötétedő multifokális és személyre szabott lencsék árairól munkatársaink tudnak további információt adni. Bővebb információk

Szemüveglencsék, szemüveg készítés és látásvizsgálat

Premium Vision Optika

A megfelelő lencsével ellátott szemüveg készítéshez, látásvizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges!
Kérjen online időpontot optikánkba.