Szemüveg vezetéshez

Szemüveg készítés autóvezetéshez

A kormány mögött ülve télen a hó csillogása, nyáron a vakító napfény jelenthet kihívást, de ezek nélkül is rengeteg hirtelen változó fényáradattal kell megküzdenie szemeinknek. A szembejövő forgalom is tud kellemetlen pillanatokat okozni, ahogy egy hátunk mögött felvillanó reflektor fénye is.

A vezetés élményét és biztonságát sokszor árnyékolhatják be olyan tényezők, melyeket nem tudunk irányítani, így sokkal feszültebben és akár félelemmel ülhetünk be ilyenkor a kormány mögé. A biztonságos autóvezetéshez és a mindennapi használatra kifejlesztett speciális szemüveglencsék ezekre a kellemetlen tényezőkre nyújtanak megoldást.

StarLite RX TOP Racing szemüveglencsék

StarliteRX Racing

A StarLite RX TOP Racing lencse azok számára jelent tökéletes megoldást, akik széles látómezővel rendelkező szemüveget szeretnének hordani vezetéshez, illetve kifejezetten ajánlott azok számára, akik hosszabb távon vezetnek autót, esetleg hivatásos sofőrök. A szemüveglencsék multifokális változatban is elérhetők, ezen kívül napszemüveglencsével is igényelhetjük, mely szintén fantasztikus megoldást jelent több problémára egyszerre. Fényre sötétedő változatban is rendelhető, melyek a pozitívumok mellett magas hőmérsékleten, illetve a szélvédő mögött is sötétednek. Ez garantálja, hogy akár több órás vezetés közben sem fáradnak majd el szemeink a külső fények miatt.

ZEISS DriveSafe szemüveglencsék

Szemüveg vezetéshez ZEISS Drivesafe

A ZEISS DriveSafe lencsék segítségével a gyenge fényviszonyok között is biztonságosabb a közlekedés. Sokkal jobb látást biztosítanak a Luminance Design® technológiának köszönhetően, mely figyelembe veszi a pupilla méretét. A lencsekialakításnak köszönhetően sokkal könnyebb a fókuszváltás a műszerfal, a belső és a külső tükrök között, valamint az útról is átfogóbb képet kapunk. A DriveSafe lencsék egyfokuszú és progresszív kivitelben is készülnek, garantálva ezzel, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb választást.

Szemüveg készítés vezetéshez

StarLiteRX vagy ZEISS szemüveglencsével

A szemüveg készítéshez, vizsgálatokra előzetes bejelentkezés szükséges!
Kérjen online időpontot optikánkba.