ZEISS DriveSafe lencse

Szemüveg vezetéshez ZEISS Drivesafe

DriveSafe szemüveglencsék

Biztonságos autóvezetéshez és mindennapi használatra

A vezetés élményét és biztonságát sokszor árnyékolhatják be olyan tényezők, melyeket nem tudunk irányítani, így sokkal feszültebben és akár félelemmel ülhetünk be ilyenkor a kormány mögé. A ZEISS DriveSafe lencséket pontosan azért fejlesztették ki, hogy megkönnyítsék a dolgunkat, és szemeink számára a kellemetlen fényviszonyokban is segítséget nyújtsanak.

Luminance Design® technológia ami figyelembe veszi a pupilla méretét

Mindenki ismeri azt a bizonytalanságot, amit például heves esőzés közben érezhetünk a volán mögött ülve. A DriveSafe lencsék segítségével az ehhez hasonló, gyenge fényviszonyok között is biztonságosabb a közlekedés, hiszen sokkal jobb látást biztosítanak a pupilla méretének figyelembevételével. Emellett az éjszakai, mint például a szembejövő autók vagy a közvilágítás vakító fényeivel szemben is védelmet nyújtanak a tükröződések csökkentésével.

Akár 43%-kal nagyobb köztes látómező

A lencsekialakításnak köszönhetően sokkal könnyebb a fókuszváltás a műszerfal, a belső és a külső tükrök között, valamint az útról is átfogóbb képet kapunk. Sokkal szívesebben ülünk majd a volán mögé, ha nem kell félnünk attól, vajon mennyire lesz megterhelő szemeinknek az út, jól fogunk-e látni, biztonságban el tudunk-e jutni oda, ahova igyekszünk.

Vezetés közben nagyobb biztonságban és kényelemben fogjuk érezni magunkat.

A DriveSafe lencsék egyfokuszú és progresszív kivitelben is készülnek, garantálva ezzel, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb választást.

Szemüveg készítés vezetéshez és előzetes szemvizsgálat

ZEISS DriveSafe lencsével

A ZEISS DriveSafe szemüveg készítéshez, vizsgálatokra előzetes bejelentkezés szükséges!
Kérjen online időpontot optikánkba.