• 1075. Budapest Asbóth utca 14.
  • Hétfő - Péntek 10:00 - 18:00 | Szombat - vasárnap: zárva

Starlite RX TOP Racing lencsék

Starlite RX TOP Racing lencsék

StarliteRX Racing

Autóvezetéshez optimalizált lencse

Kitűnő vezetésélmény minden fényviszonyban

Szinte nincs olyan időszak az évben, amikor ne lennének olyan fényviszonyok, melyek között a vezetés élménye háttérbe szorul. Télen a hó csillogása, nyáron a vakító napfény jelenthet kihívást, de ezek nélkül is rengeteg hirtelen változó fényáradattal kell megküzdenie szemeinknek a kormány mögött ülve. A szembejövő forgalom szintén tud kellemetlen pillanatokat okozni, ahogy egy hátunk mögött felvillanó reflektor fénye is.

Különleges alapanyag és lencsefelszín együttese szűri ki a zavaró fények 60%-át.

A szóban forgó lencse azok számára jelent tökéletes megoldást, akik széles látómezővel rendelkező szemüveget szeretnének hordani vezetéshez, illetve kifejezetten ajánlott azok számára, akik hosszabb távon vezetnek autót, esetleg hivatásos sofőrök.

A kimondottan vezetésre tervezett lencsék teljesen egyedülálló segítséget nyújtanak, hiszen UV420-as szűrést biztosító anyagból készülnek. A külső felszínre egy olyan, BlueGT elnevezésű bevonat kerül, mely kiszűri a zavaró és vakító fényeket. A belsején pedig egy úgynevezett Low-flex, színtelen tükröződéscsökkentő réteg tompítja a hátulról érkező fények csillogását. Az együttes hatás magáért beszél, sokkal jobb lesz a vezetés élménye, bármilyen körülmények között – még este és szürkületben is.

Többféle lehetőség, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebbet.

A StaliteRX TOP Racing szemüveglencsék multifokális változatban is elérhetők. Ezeknél kifejezetten figyeltek arra, hogy a vezető ugyanolyan élesen lássa az utat, a műszerfalat és természetesen a tükröket is. Ez azt jelenti, hogy a közeli látómező kb. 60 cm távolságra optimalizált.

Ezen kívül napszemüveglencsével is igényelhetjük, mely szintén fantasztikus megoldást jelent több problémára egyszerre. Azon felül, hogy kiszűri a visszaverődő fényt a tükröződő felületekről, még a nap erős sugaraitól is megóvja szemeinket. A színeket tekintve is több opció közül választhatunk, így mindenki a saját stílusának megfelelőre bukkanhat.

Akár fényre sötétedő kivitelben is rendelhető

Fényre sötétedő, több színvariációs – megoldások közül is választhatunk. Ezek a lencsék a fent említett pozitívumok mellett magas hőmérsékleten, illetve a szélvédő mögött is sötétednek. Ez garantálja, hogy akár több órás vezetés közben sem fáradnak majd el szemeink a külső fények miatt.

Szemüveg készítés

StaliteRX TOP Racing szemüveglencsével

A Stalite RX TOP Racing szemüveg készítéshez, vizsgálatokra előzetes bejelentkezés szükséges!
Kérjen online időpontot optikánkba.