ZEISS SmartLife Pro szemüveglencsék

férfi Zeiss smartlife pro szemüvegben mögötte ZEISS i.Profiler plus berendezés

Tökéletesen személyre szabott lencse a könnyebb hétköznapokért

Csak a kiemelt ZEISS partnereknél érhető el az innovatív, modern technológiával készült ZEISS SmartLife Pro szemüveglencse, mely teljes mértékben testreszabható a lehető legjobb vizuális élmény eléréséhez. Mindezt professzionális eszközökkel végzett szemvizsgálat és kiemelkedő szakértelem teszi lehetővé.

  • Vizuális kényelem mind az online, mind az offline térben, egész nap
  • Akadálytalan, tiszta látás minden távolságban és irányban, ami pihenteti a szemet
  • Az életkor előrehaladtával változó vizuális paraméterekhez igazodó lencsék

Lépést tart a változó vizuális szokásokkal

Az egyedi vizuális profil alapján gyártott szemüveglencsék teljesen új látásélményt kínálnak viselőik számára, ezzel rengeteg különböző nehézséget hidalnak át a mindennapok során. Az egyik legnagyobb ilyen probléma a megváltozott vizuális szokásokban rejlik. A mai, felgyorsult világban egyre többen vannak jelen az online térben, még az idősebb korosztály képviselői között is, emellett viszont a fizikai világban is folyamatosan rohanunk.

Mindez ráadásul egymás mellett, folyton váltakozva történik, hiszen akkor is a digitális eszközökre tekintünk sokszor, miközben mozgásban vagyunk. Ez állandó fókuszváltást jelent szemünknek, ami igen megterhelő, így nap végére rendesen elfáradhat. Sokszor pedig már napközben is kényelmetlen látásélményben lehet részünk.

Előbb vagy utóbb mindez ahhoz vezet, hogy a sima, hétköznapi feladatokat is nehezen végezzük el, emellett olyan kellemetlen tünetek is jelentkezhetnek, mint például a fejfájás. A ZEISS SmartLife Pro szemüveglencsék nem csupán éles centrális látást, hanem zökkenőmentes perifériás látást biztosítanak a folyamatosan változó körülmények között.

A ZEISS SmartLife Pro szemüveglencsék előnyei

A ZEISS SmartLife Pro szemüveglencsék rengeteg előnyt nyújtanak viselőik számára, ráadásul életkortól függetlenül. Tökéletes megoldást jelentenek a húszas, a harmincas, vagy akár az ötvenes éveikben járó ügyfeleknek egyaránt. Köztes és közeli távolságban is kényelmes látásélményt adnak, minden irányban.

A tiszta látómező 88%-kal nagyobb az egyedi paraméterek alapján készített lencséknek köszönhetően. Mindemellett bizonyítottan magas minőségű képalkotást biztosítanak, ami komfortos és kifogástalan vizuális élményhez vezet. Ennek köszönhetően a szem fáradását is mérséklik.

Ugyancsak nagy előnyük, hogy közelről távolra sokkal gördülékenyebb átmenetet adnak, minden látómezőben. Ezen felül dinamikus tevékenységek közben is segítik a perifériás látást. Viselőjük gyorsan és könnyedén megszokja az új lencsét, ami szintén nem elhanyagolható pozitívum.

A ZEISS SmartLife Pro szemüveglencsék elérhetők Egyfókuszú, Digital és Progresszív kivitelben is, így biztos, hogy mindenki megtalálja azt, amelyik számára a legmegfelelőbb.

Milyen technológia teszi mindezt lehetővé?

A teljes mértékben testreszabható ZEISS SmartLife Pro szemüveglencsék a ZEISS SmartView technológiának, valamint a ZEISS i.Profiler plus által nyújtott professzionális szemvizsgálatnak köszönhetően ilyen tökéletesek.

A kiterjedt kutatási eredmények, valamint a fogyasztói tapasztalatok adtak alapot annak, hogy az egyéni igényeknek megfelelő szemüveglencse megszülethessen.

A gyors és rendkívül pontos szemvizsgálat, valamint elemzés lehetővé teszi, hogy teljesen személyre szabott vizuális optikai profil készüljön minden egyes ügyfél esetén, egyedi adatokkal.

Ebbe beletartozik például a pupilla mérete is, amely mindenkinél teljesen egyéni. Még azonos korcsoporton belül sincs két azonos pupillaátmérőjű személy, a kor előrehaladtával ráadásul ez az adat mindenkinél folyamatosan változik.

A ZEISS SmartLife Pro szemüveglencse tulajdonképpen a szem „ujjlenyomatának” tökéletes feltérképezése alapján készül. Ezért képes a legjobb látásélményt kínálni úgy, hogy közben lépést tart az életmódunknak köszönhető kihívásokkal is.

Zeiss i.Profiler készülék

ZEISS SmartLife Pro szemüveg készítés és szemvizsgálat

Premium Vision Optika

A szemüveg készítéshez, vizsgálatokra előzetes bejelentkezés szükséges!
Kérjen online időpontot optikánkba.