Zeiss vision expert optika

A Budapest szívében elhelyezkedő Premium Vision Szemészet és Optika eddig is elsőosztályú, minőségi szemüveglencsékkel, keretekkel, magasfokú szakértelemmel és egyéb lehetőségekkel várta ügyfeleit. Most azonban még egy szintet lépett azzal, hogy minősített ZEISS Vision Expert szaküzlet lett, ami további extrákkal járul hozzá a vásárlói élményhez.

A ZEISS Vision Expert koncepció lényege

Mit is jelent valójában ez az egész? Innovatív vizsgálati módszereket, professzionális eszközök alkalmazásával. Mindezzel gyökeresen megváltozik a szemvizsgálat menete, lényegesen gyorsabban kaphatunk sokkal pontosabb eredményeket, melyek alapján aztán teljesen egyéni, személyre szabott szemüveglencsék készülhetnek. Mind ehhez természetesen továbbra is szükség van a megfelelő szakemberekre, így lesz egy komplett egész a történet, melyben tökéletes megoldások születhetnek minden korosztály számára.

ZEISS i.Profiler plus, a vizsgálat motorja

A Premium Vision Optika gépparkja gazdagabb lett egy fantasztikus eszközzel, mely a ZEISS i.Profiler plus névre hallgat. Ezzel a géppel sokkal speciálisabb és precízebb – 0,01dp pontosságú – vizsgálati adatok érhetők el, mindezt rekord gyorsaság alatt. A rendkívüli mérőrendszer segítségével figyelembe lehet venni több millió kitekintési pontot is például, ami hozzájárul ahhoz, hogy egy teljesen egyénre szabott lencsét kapjunk majd készhez. Tulajdonképpen ez a gép ujjlenyomat-szerűen térképezi fel a szemünket, és a pupilla méretétől kezdve, az esetleges rendellenességekig mindent képes kimutatni.

ZEISS i.Scription® technológia a tisztább látásért

A ZEISS i.Scription® technológiával készült szemüveglencsék lenyűgöző látásminőséget garantálnak. Éjszakai, illetve például szürkületkor tapasztalható, gyengébb fényviszonyok esetén is tisztább látást nyújtanak, kiemelve a kontrasztokat. A fokozott látáskomfortnak köszönhetően pedig sokkal nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat.

A ZEISS Vision Expert üzletté válás nem csupán tökéletesen egyedi, személyre szabott megoldásokat jelent az ügyfelek számára, hanem olyan prémium lencsecsalád elérését, mely csupán nagyon kevés optikában beszerezhető. Mindezt természetesen a fent említett és egyéb ZEISS által kifejlesztett innovatív gépek és technológiák együttes alkalmazásával érhetjük el.

Szemüveg készítés ZEISS innovatív technológiával

Egyedi lencsemegoldások minden korosztály számára

Az optikánkban elérhető ZEISS i.Profiler Plus készülék teljesen személyre szabott szemüveglencsék elkészítését teszi lehetővé. Üzletünk Budapest szívében, az Asbóth utca 14. szám alatt található, könnyű megközelíteni autóval és tömegközlekedéssel is. Foglaljon időpontot online!