Férfi digitallens szemüveglencsével nézi a monitort

A 30-as, 40-es éveiben jár és szeretné megóvni szeme épségét? Gyakran néz kijelzőket, és gyakran váltogat fókuszt például a telefon és a monitor között? A DigitalLens lencsék nem csak a kialakult problémák esetén, hanem megelőzésre is kiválóak – cikkünkben bemutatjuk, mit érdemes tudni erről a fejlesztésről!

DigitalLens szemüveglencse: óvja szeme épségét!

Gondolta volna, hogy átlagosan naponta közel 5 órát nézi az okostelefonok és tabletek kijelzőit, illetve a TV készüléket? És akkor még a munkaidővel, a monitorral nem is számoltunk.

A DigitalLens olyan különleges szemüveglencse, mely nem csak azok számára lehet segítségül, akiknek a szemüveg viselése egészségügyi kérdés. Bizonyos kor felett mindenkinek ajánlott, hiszen, ha rendszeresen használ digitális kijelzővel rendelkező készülékeket, akkor szeme minden nap extrém kihívásoknak van kitéve.

Hogy még sokáig egészséges maradhasson, érdemes befektetnie egy DigitalLens lencsékkel ellátott szemüvegbe, ami támogatja a szemet a fókuszváltásokban.

DigitalLens – a számítógépes-látás szindróma ellen

A digitalizált világ alól már senki sem tudja kivonni magát. Szép lassan beférkőzött az online kultúra az összes generáció mindennapjaiba. Akár munkavégzésről, kapcsolattartásról, szabadidős tevékenységről vagy információszerzésről van szó, az online tér szinte megkerülhetetlen.

A digitális eszközök használata közben a szemünket a mesterséges fény észrevétlenül károsítja. A szemnek hozzá kell szoknia ahhoz, hogy ezeket az eszközöket közelebb tartjuk olvasáskor, mint például egy újságot vagy könyvet – ugyanakkor gyakrabban nézünk fel belőle, így váltogatjuk a fókuszt. A kis betűméret, és a közeli és távoli tárgyak között váltakozó tekintet gyakorisága olyan terhet ró a sugárizomra és a szemlencsére, hogy annak fejfájás és nyaki fájdalom, égő érzés, szemfáradtság lehet a következménye.

Éppen ezért 30 éves kor felett kifejezetten ajánlott a DigitalLens viselése. Különböző felmérések, tudományos esettanulmányok bizonyítják, hogy e kor felett a túlzott digitális kijelző okozta terhelés hatására akár számítógépes-látás szindróma alakulhat ki, ami kiküszöbölhető a DigitalLens szemüvegek viselésével.

A Premium Vision Optika által értékesített Digital Lens szemüveglencsék

A Premium Vision kínálatában található DigitalLens szemüveglencse úgy lett kialakítva, hogy lehetővé tegye a szemnek a gyors és kényelmes fókuszálást, fókuszváltást. Kiválóan alkalmas az olyan digitális készülékek használatára, mint az e-olvasók vagy az okostelefonok. A közeli zóna speciális optimalizációja a tipikus fejmozgásokkal is kalkulál, ami hozzájárul ahhoz, hogy ne legyen túlterhelve a sugárizom. Ennek fényében a DigitalLens lencséket használó személyek könnyebben fókuszálnak a közeli és távoli tartományokra és az úgynevezett szemfáradság veszélye sem fenyegeti viselőjüket.

Miért jó választás a Premium Vision Optika?

Tudta, hogy a mi kínálatunk jóval sokrétűbb és exkluzívabb, mint a legtöbb, optikával foglalkozó franchise-ok esetében? Kisvállalkozásként jobban oda tudunk figyelni a minőségre, és a vevőre is több energiát, időt tudunk fordítani.

Ha azt szeretné, hogy egy teljesen az Ön igényeire alakítsuk a szemüvegét, forduljon a Premium Vision Optika csapatához, garantáljuk a tökéletes végeredményt, az elsőosztályú alapanyagnak, a figyelmes személyzetnek köszönhetően.

Hisszük, hogy  tökéletes szemüveghez elengedhetetlen a megfelelő szaktudás és csapatmunka. Mi azért dolgozunk, hogy Ön tisztább és élesebb képet kaphasson, akár otthon, akár az irodában. DigitalLens szemüvegek kínálatunkban biztosan megtalálja az ideálisat!

Hogyan készül el a lencséje nálunk?

Foglaljon nálunk időpontot és garantáljuk, hogy exkluzív keretek közt foglalkozunk Önnel, miközben megfizethető árakon biztosítunk elsőosztályú szemüvegeket. Nagyon fontos számunkra az ügyféllel való közös munka, így biztos lehet benne, hogy ha minket választ, csak Ön lesz a figyelmünk középpontjában. A szakmai felmérés és konzultáció során minden szükséges vizsgálatot elvégzünk, és személyre szabottan konzultálunk Önnel.

Szemüveg készítés DigitalLens szemüveglencsével

Szemüvege elkészülte után szívesen korrigáljuk, igazítjuk, akár többször is, hiszen a célunk, hogy az éleslátás természetes érzés legyen!Foglaljon időpontot telefonon, vagy online.