szemészeti szűrőbusz

Önnek is bonyolult és időrabló megszervezni a kötelező céges látásvizsgálatot? Tudta, hogy ez sokszor értelmetlen is, mert előfordul, hogy rossz diagnózis születik? Mit tehet ez ellen? Válaszok a cikkben!

Minden munkahely betöltése üzemorvosi vizsgálathoz kötött, ami legtöbbször évente esedékes – ez a munkáltató és a dolgozó érdekeit is szolgálja. Az esetek jelentős részében az alkalmassági vizsgálat része az éves céges látásvizsgálat is, hiszen a szemek egészsége elengedhetetlen a biztonságos, hatékony munkavégzéshez és hosszútávon az egészségi állapot fenntartásához.

Mi a baj a szűrővizsgálatokkal?

Természetesen semmi, ezek nagyon fontosak és hasznosak. Ugyanakkor megszervezésük sokszor bonyolult is, mind a munkáltató, mind a munkavállaló számára.

A látásvizsgálatot vagy tartalmazza az üzemorvosi vizsgálat vagy külön kell igénybe venni, általában házon kívül, és sokszor a város másik felébe vagy egy másik településre kell mennie a dolgozónak. Ez már önmagában is kényelmetlen, de ha például szemüveget írnak fel, akkor az újabb pluszköröket jelent, és rengeteg időt emészt fel, hogy minden dolgozó időben eljusson a vizsgálatra, és megkapja a megfelelő szemüveget.

Mindezt tetézi, hogy az üzemorvosi vizsgálatokat a legtöbb esetben nem egy szemész specialista végzi, az elemzésre sajnos sok esetekben kevés idő jut, így sokszor elsikkadhatnak valós problémák, vagy rossz diagnózis születhet.

Hogyan lehet ezeket elkerülni?

Megoldás erre a Premium Vision kihelyezett látásvizsgálata!

  • Házhoz megyünk, Önnél (vagy egy Ön által választott helyszínen) végezzük el a vizsgálatokat
  • Országosan bárhova elmegyünk
  • Rövid időn belül az összes alkalmazottat megvizsgáljuk „egy füst alatt”
  • Munkaidőben érkezünk, így nem kell a dolgozóknak munkaidőn kívül még órákat utazgatnia
  • A vizsgálatot szakemberek végzik, akik valóban rászánják az időt minden dolgozóra, így a diagnózis garantált
  • A vizsgálattól a szemüvegek átadásáig mindent teljes körűen intézünk

Miért érdemes a szolgáltatást igénybe venni?

A szemészeti szűrőbuszaink a kollégáinkkal együtt kiszállnak arra a helyszínre (vagy egyszerre akár több helyszínre), amit Ön megjelölt – legyenek azok akár egymástól eltérő kerületekben lévő irodaházak vagy lakott településtől kijjebb eső, modern ipari parkok.

Kollégáink szakmájukban rutinos, elismert, megfelelő szakvégzettséggel rendelkező szakemberek, de ez nem jelent horror árat: elérhetőek, megbízhatóak és megfizethetőek vagyunk. Elsőosztályú eszközökkel és minőségi alapanyagokkal dolgozunk, referenciából nincs hiányunk, nem zsákbamacskát árulunk – könnyedén utánajárhat, hogy milyen megbízható és korrekt cég vagyunk.

Alapszolgáltatásaink mellett egyaránt tudunk biztosítani dioptriás munkavédelmi és számítógépes védőszemüveget is.

Házhoz érkezik az orvos és a szemüveg is!

  1. A telefonos egyeztetés és megállapodás után kimegyünk a megadott helyszínekre a megbeszélt vizsgálatok időpontja előtt, hogy terepszemlét tartsunk. Ez egyben azt is biztosítja, hogy egyedi, cégre szabott megoldást tudunk kínálni a vizsgálat menetét illetően.
  2. A szűrést a legmodernebb eszközökkel végezzük el, majd, ha kell, tanácsokkal segítjük a dolgozókat a szemüvegek/kontaktlencsék kiválasztásában.
  3. Ezt követően 2-3 héten belül elkészülnek a szemüvegek, amelyekkel újra kiszállunk a helyszínre egy ellenőrzés erejéig és elvégezzük a személyre szabott, szükséges igazításokat is.

Mi az eredmény? A teljes folyamat a helyszínen zajlik, így a kollégáknak a lehető legkevesebb ideig kell távol lenniük a munkavégzéstől, ugyanakkor a lehető legprofibb szolgáltatást is kapják.

Kollégáinak egészsége – különösen a szemük egészsége – fontos a hosszú távú, megfelelő munkavégzéshez. Foglaljon nálunk időpontot és mi garantáljuk, hogy exkluzív keretek közt foglalkozunk az Ön cégével. Nagyon fontos számunkra az ügyféllel való közös munka, így biztos lehet benne, hogy mindent elkövetünk azért, hogy mindenben elégedett legyen!

Szemészeti szűrőbusz

Premium Vision

Országos lefedettséggel házhoz megyünk, Önnél (vagy egy Ön által választott helyszínen) végezzük el a vizsgálatokat. A szakemberek valóban rászánják az időt minden dolgozóra, így a diagnózis garantált. Mindent teljes körűen intézünk, fordulj hozzánk, mi pedig örömmel segítünk!