retro szemüvegek

Mi a legújabb szemüvegtrend? Hogyan viselik a sztárok? Miért kék Johnny Depp lencséje? Mai cikkünkben kicsit körülnézünk a sztárok és a szemüvegek világában, tartson velünk!

Lehet szexi a szemüveg?

A régi időkben nem sokat dobott az összképen egy szemüveg, napjainkra azonban a szemüvegek széles választéka mögött ott áll a gyártók azon szándéka is, hogy az eszköz ne csak praktikus, hanem sikkes, elegáns is legyen. A legkülönbözőbb divatstílusokhoz, öltözködési szokásokhoz gondolják újra meg újra szemüveg színét, formáját, míg az egyedi arcvonásaihozis személyre szabott keretet találhat bárki. A Premium Vision Optikánál is beszerezhető kékfényszűrő szemüvegek esetén egyébként már ötvözhető is a mindennapi viselet és az egészség megőrzése azok számára is, akiknek nincs különösebb problémájuk a szemükkel csak a divatot követnék. De mitől lettek igazán divatosak a lencsék? Sok esetben egy-egy típus vagy stílus azért terjedt el, mert olyan viselte, akiért egy világ rajong(ott).

Johnny Depp és a kék lencse

A világsztár színész rövidlátó, amelynek következtében távoli tárgyakat elmosódva lát csak. A közkedvelt sztár meg sem lenne szemüveg vagy kontaktlencse nélkül, emellett pedig előszeretettel hord színezett üvegű, dioptriás napszemüvegeket is, nem csupán divatból, hanem mert szükséges.

Volt azonban rá példa, hogy egy adott filmben olyan szemüveget viselt, ami által a szemüveg hírnevét is még inkább fellendítette. Ez Stephen King Titkos ablak című műve, melyben a szemüvegről valóban el lehet mondani, hogy öltöztet. A vastag, borostyánszínű keretes szemüveg illik is Depp arcához. A Tart Optical márka Arnel nevű modellje már akkor is népszerű volt, de azóta kifejezetten ritka darabnak számít és szinte lehetetlen beszerezni.

Titkos Ablak Johnny Depp

Katy Perry

Az énekesnő, aki egy világot hódított meg, gyakran öltözködik rendhagyó módon és visel olyan kiegészítőket is, amelyek egyediek és feltűnőek. Az izgalmas hangú énekesnő macskaszerű vagy félhold formájú keretű szemüveget részesíti előnyben. Nem törekszik a visszafogott eleganciára, de remekül ál neki a különcködés: egyik szemüvege például csillámló ezüstös szegélyű.

Perry ezzel azon sztárok közé tartozik, akik egy olyan retro szemüveget tettek divatossá, melyet a maga korában nem lehetett annak tekinteni. Marylin Monroe például szégyellte, hogy szemüveges, pedig igazán szexi volt ezzel a típusú szemüveggel ő is.

Katy Perry szemüvegben

Selena Gomez és az óriási szemüveg

Gomez, aki a fiatalabb generációk kedvence, egy egészen sajátos szemüvegtípus divatjának hozta meg a lendületet, azzal, hogy ő is elkezdte azt hordani. Ez pedig a különösen nagy keretbe foglalt szemüvegek divatja.

Tökéletesen bemutatja, hogy milyen is az igazi vagány, magabiztos szemüvegviselet. Az extravagáns, nagylencséjű szemüveg izgalmas fordulatot hozott a szemüvegek történetében.

Selena Gomez szemüvegben

A Premium Vision Optikánál te is sztár lehetsz!

Foglaljon nálunk időpontot és mi garantáljuk, hogy exkluzív keretek közt foglalkozunk Önnel, úgy fogja érezni egy igazi filmcsillag vagy díva sem kaphatna több figyelmet és odaadást! Mindezért nem kell csillagászati árakat fizetnie, megfizethető árakon biztosítunk első osztályú szemüveget. Nagyon fontos számunkra az ügyféllel való közös munka, aszakmai felmérés és konzultáció során csak Önrekoncentrálunk.

Ha azt szeretné, hogy egy teljesen személyre szabott szemüvege legyen forduljon a Premium Vision Optika csapatához, ahol garantált a tökéletes végeredmény, az elsőosztályú alapanyagnak, a figyelmes személyzetnek és a kiváló háttérmunkának köszönhetően.

Nálunk Ön is a sztároknak kijáró figyelemben részesül!

Trendi szemüvegre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen szakmai konzultációra és vizsgálatra időpontot, és garantáljuk, hogy megtaláljuk az Ön számára a legjobb verziót!