neuro-optometria

Tudta, hogy a Premium Vision Optikában neuro-optometria rehabilitációs kezelést is igénybe vehet? De mit is jelent ez pontosan? A neuro-optometria olyan betegek számára nyújt megoldást, akik fizikai fogyatékosság, agyi traumák vagy egyéb neurológiai sérülés következtében küzdenek vizuális hiányosságokkal.

Mit jelent a terápia?

A neuro-optometria vizsgálat és terápia során a vizuális, érzékszervi vagy mozgásszervi rendellenességek rehabilitációja történik. A személyre szabott kezelés során, a beteg állapotának felmérését követően számtalan rendellenesség gyógyítható. A terápia hatáskörébe tartozik például a strabismus, diplopia, binokuláris diszfunkció, különböző típusú bénulások, vizuális-térbeli működési zavarok, észlelési vagy kognitív hiányosságok, valamint trauma során bekövetkezett látásélesség-csökkenés. A fentieken túl egyéb, speciálisabb esetek kezelésére is lehetőség van.

Mit nyújt a Premium Vision optometristája?

A Premium Vision Szemészet és Optika a legjobb szakembereket alkalmazza, köztük Fabrizio Boncit is. Bonci olasz származású, de angolul és magyarul is kiválóan beszélő specialista.

Róma legnevesebb intézményeiben tanult, ahol az optometria szakterületére specializálódott. Későbbiekben az Egyesült Királyság közegészségügyi szolgáltatásaiban praktizált, majd 2011-től kezdve elismert szakemberként tevékenykedik hazánkban. Eredményes karrierje során számtalan különleges rendellenességgel találkozott, és ezen páciensek sikeres kezelésében is részt vett. A folyamatos továbbképzéseknekköszönhetően, 2021-től már vesztibuláris rehabilitációban is szerzett szakképesítést neves amerikai intézményektől. Számtalan képesítésén kívül nemzetközi publikációt és könyvet is írt, amelyeknek témája – természetesen – az optometria.

Neuro-optometria

Fabrizio Bonci rendelése

Olyan személyre szabott vizsgálatban és kezelésben lesz részed, amely egészen biztosan megkönnyíti majd a hétköznapjaid. Üzletünk Budapest szívében, az Asbóth utca 14. szám alatt található, könnyű megközelíteni autóval és tömegközlekedéssel is.

Szakorvosaink és diplomás optometrista szakembereink célja, hogy a nehézségekkel küzdő emberek is visszanyerhessék a teljesség érzetét. Bármilyen neurológiai eredetű problémát kezelésbe veszünk. A vizsgálatok és a megfelelő kezelés megtalálása után számtalan korrekció közül lehet választani. Szemüvegek, kontaktlencsék, szűrővizsgálatok egész garmadájával rendelkezünk, így garantáltan vissza tudod majd nyerni tökéletes látásod.

Megbízható személyre szabott segítségért fordulj hozzánk, mi pedig örömmel segítünk!