Fókuszban a család

KOMPLETT SZEMÜVEG

Kettőt fizet, hármat vihet!

FÓKUSZBAN A CSALÁD
A PREMIUM VISIONBEN

Fantasztikus családi csomag várja a vásárlókat, de akár egyedül is jól járhatunk!

A Premium Vision Optika népszerű családi akciójával három komplett szemüveggel lehetünk gazdagabbak, méghozzá úgy, hogy a legolcsóbb darab csupán 1 Ft-unkba fog kerülni. A kedvezménnyel 2022 december 21.-ig lehet élni.

családi szelfi készítés szemüvegben

Komplett szemüveg készítés, 2 + 1 akció

A „2+1” kedvezmény ideális lehet családok számára, ha esetleg többen is szemüveget viselnek egy famílián belül. De természetesen akkor is élhetünk a kedvezménnyel, ha csupán egy személyként lenne szükségünk új szemüvegre. Mivel a kampányban minden szemüvegkeret és szemüveglencse típus részt vesz, ezért dönthetünk úgy is, hogy a csomagot egyedül vesszük igénybe, három különböző modellt kiválasztva.

Az iskolai költségekhez, soha jobbkor egy kis segítség!

Az iskoláskorú gyermekeket nevelő szülők nagyon jól ismerik, mennyi várt, illetve nem várt kiadás jelentkezhet ilyenkor ősszel és a téli időszakban. A családi csomagot akár egy iskolai segítségnek is vehetjük, hiszen, ha csemeténk látása korrekcióra szorul, akkor mindez az iskolapadban még inkább hangsúlyt kell, hogy kapjon. Akár meglévő szemüvegét kell lecserélni, akár az első hetekben derül ki, hogy szemüvegre van szüksége gyermekünknek, ez az akció biztosan segítségünkre lesz.

A kedvezmény további részletei

KOMPLETT SZEMÜVEG RENDELÉS

A családi akció kizárólag akkor érvényes, ha a három komplett szemüveget egyidejűleg rendeljük meg. Az így megrendelt szemüvegekre más kedvezményt, illetve kupont nem használhatunk fel. Míg a harmadik szemüveg 1 Ft-ért lehet a miénk, addig természetesen a másik két szemüveg teljes áron vásárolható meg optikai üzletünkben.

Akár egyedül, akár családként szeretnénk élni a lehetőséggel, az biztos, hogy ez az őszi, családi kedvezmény a lehető legjobbkor jön mindenkinek, akinél több szemüvegre is szükség van a komfortos és biztonságos mindennapok megteremtéséhez.

KOMPLETT SZEMÜVEGKÉSZÍTÉS

KÉRJ IDŐPONTOT TELEFONON vagy ÜZENETBEN

Szemüvegkészítés és látásvizsgálat időpontfoglalás
a +36 20 500 8898 telefonszámon, vagy küldj üzenetet űrlapunk segítségével!

Kérjük adataid megadása után válassz egy neked megfelelő dátumot