Páramentesítő spray szemüvegre

páramentesítő spray szemüvegre

Szemüveg páramentesítő spray 1+1 kihagyhatatlan ajánlat!

Otthonunk tisztán tartásának talán soha nem volt akkora jelentősége, mint most. És ez alól természetesen nem kivétel az olyan személyes tárgyunk sem, mint például a szemüvegünk.

A kialakult helyzet miatt, amit a COVID-19 fertőzés terjedése okozott, sokan tapasztalhatták azt a kellemetlenséget szemüvegesként, amit a maszkviselés jelent. Az ugyanis nagymértékben nehezíti a mindennapokat, méghozzá a szemüveg párásodása miatt. Azonban erre is létezik egy tökéletes megoldás, méghozzá a ZEISS páramentesítő spray.

Bármilyen szemüvegre alkalmas

A lencsénkre felvitt permet anélkül segít megakadályozni a párásodást, hogy közben befolyásolná a lencse optikai teljesítményét. Ráadásul mindezt akár 72 órán át élvezhetjük. Mivel alkalmas bármilyen optikai felületre, így használhatjuk akár búvárkodáshoz, motorozáshoz, vagy éppen síeléshez, de természetesen a mindennapokban most a maszkviselést teszi könnyebbé minden szemüveges számára.

zeiss páramentesítő

Páramentesítő szett tartalma:

2 db 15 ml-es páramentesítő spray, valamint 2db mikroszálas törlőkendő.

6.860,- Ft.

A második spray árát teljes egészében jóváírjuk!

Amennyiben két darab páramentesítő spray vásárolsz, úgy a második árát (3.430 Ft) teljes egészében jóváírjuk egy nevedre szóló törzsvásárlói hűségkártyára, melynek összegét 6 hónapon belül bármire elköltheted nálunk!

ZEISS páramentesítő szett – Hogyan használjuk?

1. A szemüveg lencséjét folyékony szappanos vízzel kell megtisztítanunk, majd ezután mikroszálas törlőkendő segítségével szárazra kell törölnünk. Nagyon fontos, hogy a páramentesítő sprayt csak a leírtak alapján már megtisztított szemüveglencsére vihetjük fel.
2. A páramentesítőt nem a lencsére, hanem a szettben található, speciális törlőkendőre kell ráfújni. Elegendő egyetlen fújás.
3. Ezután a tiszta szemüveglencse elülső és hátsó felületét is át kell törölnünk a törlőkendő befújt részével, majd hagyni kell megszáradni.

A speciális törlőkendőt nem szabad kimosni!

A páramentesítő hatást nagymértékben csökkenti vagy megszünteti, ha a szemüveget a kezelés után mikroszálas, vagy más törlőkendővel tisztítjuk. Ilyenkor meg kell ismételnünk a páramentesítő kezelést.

Ez jó alkalom arra, hogy hűségkártya programunkhoz csatlakozz!

Hűségkártya programunkba történt helyszíni regisztráció után, vásárlásaid alkalmával 10%- 30% azonnali kedvezményben részesülsz. A szemüvegkészítés során pedig látásvizsgálati díjunk szintén jóváírásra kerül, amit levásárolhatsz következő látogatásod alkalmával!

A Premium Vision-nél ráadásul nem csak optikai, hanem akár dioptriás védőszemüveg rendelésére is van lehetőség, az elkészült szemüveget pedig akár postázva is kérhetjük.

ZEISS páramentesítő

Premium Vision Optika

Szemüveg készítéshez, látásvizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges!
Kérjen online időpontot optikánkba.