Rapid akció a Premium Vision optikában

KOMPLETT SZEMÜVEG KÉSZÍTÉS

Kivételes kedvezmény 2022 november 21-től december 21-ig

RAPID AKCIÓ A PREMIUM VISIONBEN

Csapjon le rá minél hamarabb, hogy a lehető legnagyobb kedvezményben részesülhessen!

A Premium Vision Optika egy igazán lendületes kedvezménnyel várja kedves vásárlóit november 21-től. Akik elég szemfülesek, és a leggyorsabban lecsapnak a lehetőségre, fantasztikus árengedményben részesülnek.

A Rapid akció olyan prémium szemüveglencsékre terjed ki, melyek joggal vívták ki maguknak az elismerést. A Zeiss, Seiko, Rodenstock és Starlite által gyártott szemüveglencsék kifogástalan minőséget és egyben széleskörű lehetőségeket kínálnak mindenki számára. A nem mindennapi kedvezményt komplett szemüvegrendelés esetén tudjuk felhasználni.

szemüveges nő

A kampány időtartama és részletei

Az első nap tehát 2022. november 21, amikor a kedvezmény összege kereken 50.000.- Forint. Majd ez az összeg minden egyes nap 1000.- Forinttal csökkenni fog, egészen az akció végéig, ami december 21. lesz. Ennek fényében november 21-én 50.000.-, az utolsó napon már csak 20.000.- Forintnyi kedvezményt vehetünk igénybe. Természetesen az akció egész időtartama alatt megéri jelentkezni az Optikánál, de aki hamarabb lép, annak a pénztárcája nagyon hálás lesz a fürgeségért!

A kedvezmény mértéke nem haladhatja meg a komplett szemüveg végösszegének 50%-át, erre kisebb összegű rendelésnél számítanunk kell.

Ne ijedjünk meg, ha adott napokon nem tudnánk felkeresni az Optikát, hiszen nem kifejezetten a személyes felkeresés számít, hanem maga az időpontfoglalás. Véssük hát be a dátumot naptárunkba, és mielőbb ragadjunk telefont, vagy foglaljunk időpontot online november 20.-tól, hiszen minél hamarabb jelentkezünk, annál nagyobb kedvezményben részesülhetünk!

KOMPLETT SZEMÜVEG RENDELÉS

Átfogó vizsgálat és személyre szabott megoldások

Ha épp terveztük – vagy már rég halogattuk -, hogy el kellene látogatni egy látásvizsgálatra, mert valami nem az igazi szemeinkkel, itt az idő lépni! Ahogy akkor is, ha régi szemüvegünk már nem teszi a dolgát úgy, ahogy kéne, vagy, ha egyes élethelyzeteket szeretnénk biztonságosabbá tenni.

A Premium Vision Optikában átfogó vizsgálat után személyre szabott megoldások és minden stílust kielégítő kínálat áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy a lehető legmegfelelőbb szemüveget rendelhessük meg magunknak. Legyen szó sima egyfókuszú-, fényre sötétedő -, minden térben használható multifokális-, vagy éppen kifejezetten vezetéshez készített lencséről, leendő szemüvegünk biztos, hogy komfortos és éles látásélményt biztosít majd viselésekor.

KOMPLETT SZEMÜVEGKÉSZÍTÉS

KÉRJ IDŐPONTOT TELEFONON vagy ÜZENETBEN

Szemüvegkészítés és látásvizsgálat időpontfoglalás
a +36 20 500 8898 telefonszámon, vagy nyitvatartási időn kívül küldj üzenetet űrlapunk segítségével!

Kérjük adataid megadása után válassz egy neked megfelelő dátumot