ZEISS Digital Lens Smartlife lencsék

zeiss digitallens

A digitális kihivásokra tervezve

Digital Lens Smartlife szemüveglencsék

A digitalizáció világát éljük, melyben természetessé vált, hogy online tér vesz minket körül mindenhol, bármely élethelyzetben. Már nem csupán a munkához használjuk, hanem a hétköznapi életünkben, kapcsolattartásunkban és szórakozásunkban is hatalmas szerepet kapnak a digitális eszközök. A fejlődés egyszerre jár rengeteg pozitív és negatív hatással. Utóbbiak közé tartozik, hogy szemeink számára nem kis kihívást jelent az új létforma.

Éles, tiszta és kényelmes látás bármilyen feladata is legyen szemeinknek

A különböző digitális képernyők előtt töltött idő miatt hamar elfáradnak a szemeink. Teljesen megváltoztak a vizuális igényeink, hiszen hirtelen váltásokat teszünk az online és az offline világ között. Képzeljük csak el, mennyire kell alkalmazkodnia a szemeinknek ahhoz a szituációhoz például, amikor sétálunk, és közben a telefonunkon figyelünk valamit. A szemeink a telefon képernyőjére fókuszálnak, de ezzel egyidőben elengedhetetlen a perifériás látásunk beélesítése, illetve sokszor felkapjuk a fejünket, hogy körbenézzünk, és ilyenkor újra a körülöttünk lévő világban kell jól teljesítenie szemeinknek. A fenti mindennapi példán kívül természetesen megszámlálhatatlan hasonló élethelyzetünk van.

Reggeltől estig friss és könnyen fókuszáló szemek

Amennyiben szemeink nem kapják meg a megfelelő segítséget, akkor fáradt szemekhez, kimerültséghez és stresszes helyzetekhez vezet, nem beszélve a biztonság hiányáról. Bármilyen feladat elé állítjuk is szemeinket a napunk során, nagyon fontos a kényelmes, tiszta és egyben éles látás. Ezeket garantálja a ZEISS Digital Lens Smartlife lencsecsalád, mely képes minden távolságra és minden irányba teljes vizuális kényelmet biztosítani. Ezek a lencsék egész nap segítik látásunkat, hogy szemeink erőlködés nélkül és stresszmentesen tegyék a dolgukat, könnyebb fókuszváltásokkal. Ezen felül a megszokásuk is igen gyorsan lehetséges.

Tökéletes megoldás minden korosztálynak

A ZEISS Smartlife lencsék amellett, hogy figyelembe veszik online és offline életmódunkat és szokásainkat, megoldást nyújtanak az idősödéssel járó vizuális igények alakulására is. Szemeink anatómiailag és élettanilag is változnak, alkalmazkodóképességük csökken. Hatalmas segítség, hogy ezek a lencsék közelre és távolra is egyaránt éles látást biztosítanak, megszüntetve ezzel a szemek fáradását.

Szemüveg készítés

ZEISS Digital Lens Samrtlife szemüveglencsével

A ZEISS Digital Lens szemüveg készítéshez, vizsgálatokra előzetes bejelentkezés szükséges!
Kérjen online időpontot optikánkba.