freeform lencse

A tökéletes szemüveg titka

Manapság egy igazán jó szemüveg feladata nem merül ki annyiban, hogy látásunkat segítse. Sokkal több kritériumnak kell megfelelnie ahhoz, hogy rohanó mindennapjainkban egy kényelmes és tökéletes látásélményt biztosító „társunkká” válhasson. Ezt pedig úgy tudja megtenni, ha valóban teljesen személyre szabottan készítik el nekünk.

A FreeForm technológia pontosan ezt teszi lehetővé. Méghozzá azzal, hogy saját igények és paraméterek alapján alakítja ki számunkra az egyedi és tökéletes szemüvegünket. Ami már nem csak egy egyszerű szemüveg lesz így, hanem szinte a legjobb barátunk, napjaink elhagyhatatlan segítsége.

Pontosan miben rejlik ennek a nagyszerű technológiának az ereje?

A hagyományos módszereket maga mögé rendelve a FreeForm egy olyan digitális felületkialakítás, mely rengeteg előnyével vívta ki magának az elismerést. És teszi ezt nap, mint nap, minden ilyen eljárással elkészített szemüveg gyártói és viselői körében. A számítógépes vezérlés egyes munkafolyamatokat teljesen ki is váltott, ezzel együtt kifinomultabb és precízebb is lett a felületkialakítás, amely konkrétan pontról pontra történik. Ráadásul mindez már nem csak vízszintes és függőleges tengelyek mentén zajlik, hanem három dimenzióban történik a lencsefelszín kivitelezése. A FreeForm technológia segítségével egyrészt rendkívül finom felület hozható létre, másrészt maximálisan személyre szabott paraméterek alapján készíthető el a szemüveg.

Az olyan alapvető adatokat, mint a dioptria, a lencse vastagsága, vagy éppen átmérője, kiegészítik egyéb paraméterek is, melyek mind azt szolgálják, hogy a kész szemüveg valóban teljesen egyedi legyen. Ilyen például a saját személyes stílusunk, illetve egyéb igényeink is figyelmet kapnak a szemüvegünk elkészítésekor. A progresszív lencsék mellett akár arra is lehetőségünk van, hogy napszemüvegünket, sportszemüvegünket vagy egy mai divatnak tökéletesen megfelelő, stílusos szemüvegünket ilyen eljárással alakíttassunk ki. Az nem kérdés ezek után, hogy a rengeteg pozitívumnak köszönhetően az így készült szemüvegek valóban megfelelnek minden egyéni igényünknek, kényelmet és tökéletes látásélményt biztosítva bárhol és bármikor.

FreeForm technológiával gyártott szemüvegajánlatunk

Multifokális szemüveg 45.990 Ft

A Freeform technológiával gyártott multifokális szemüveg az „öregszeműségre” az egyik legkényelmesebb megoldás, amit főleg annak köszönhetünk, hogy a különböző tevékenységek között nem kell cserélgetni a szemüvegeket, mert ezzel a kialakítással tudunk olvasni, a kertben tevékenykedni vagy éppen televíziót nézni.