1075. Budapest

Asbóth utca 14.

+36 20 500 8898

Hívjon bizalommal!

HÉ - PÉ: 10:00 - 18:00
Szo: 10:00 - 14:00

Nyítvatartás

Kékfényszűrős szemüveg – Védjük meg szemeinket a kellemetlenségektől!

Egy kékfényszűrős szemüveg több problémát old meg, mint gondolnánk, ráadásul most kedvezményesen…

A Premium Vision Optika mostani ajánlatának fő célja az a mindennapos védelem, melyet szemeink nem csupán megérdemelnek, hanem egyszerűen szükséges gondolnunk rá. A kedvezmény keretein belül ajándék kerettel lehet miénk egy komplett, kékfényszűrős lencsével ellátott szemüveg, mely akkor is jó szolgálatot tesz, ha éppen látásunk nem szorul korrekcióra.

De miért is olyan jó a kékfényszűrős szemüveg?

Főként a mostanra teljesen megváltozott helyzet miatt, hiszen rengeteg munkahely „költözött” haza. A home office rendszer egyrészt biztonságot nyújt, másrészt viszont sok területen akkora könnyebbséget is jelent, hogy számos multinacionális cég akár véglegesítené is ezt a lehetőséget. Ez pedig egyenes arányban vonja maga után azt a tényt, hogy a digitális eszközök használatával eltöltött időnk is megemelkedett, ami viszont egyúttal szemeink fokozott terhelését is jelenti.

A kékfény jelenléte ma már egyébként is teljesen természetes életünkben – még akkor is, ha munkánk nem ültet folyamatosan elé -, hiszen körülvesz minket a digitális világ. Arra azonban kevesen gondolnak, hogy sok-sok mindennapi kellemetlenséget okozhat, melyekért általában mást teszünk meg felelőssé. Például az időjárást, a sok stresszt vagy a kialvatlanságot. Bizony nem szabadna megfeledkeznünk arról, hogy a kékfény sajnos bőven okozhat gondokat, hiszen befolyásolja például többek között az anyagcserénket, a hormonjaink működését, de még az alvásunkba is beleszólhat.

A kékfényszűrővel ellátott védőszemüveg hatékonyabb munkavégzést, jobb közérzetet és pihentetőbb alvást biztosít

Mégpedig azzal, hogy kiiktatja a kékfény szervezetünkre gyakorolt negatív hatásait. Ha estére fáradtabbak szemeink, esetleg égnek vagy viszketnek, nehezebben fókuszálunk a nap végére, akkor minden bizonnyal elég sok időt töltöttünk digitális eszközök előtt. Ilyenkor muszáj segítséget nyújtanunk szemeinknek, ami aztán egész közérzetünkre is jó hatással lesz.A szemüvegkészítéshez és szükség szerint az előzetes látásvizsgálatra bejelentkezés szükséges!
Kérjen időpontot optikánkba.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp

Fordulj hozzánk bizalommal!

2021-es kollekció

Kedvezmény a lencsékre

Dioptriás napszemüveg