Kékfényszűrős szemüveg

Miért is olyan jó a kékfényszűrős szemüveglencse?

Mostanra már teljesen megváltozott a helyzet, és rengeteg munkahely „költözött” haza. A home office rendszer egyrészt biztonságot nyújt, másrészt sok területen könnyebbséget is jelent. Ez pedig egyenes arányban vonja maga után azt a tényt, hogy a digitális eszközök használatával eltöltött időnk is megemelkedett, ami viszont egyúttal szemeink fokozott terhelését is jelenti. A kékfényszűrős szemüveglencse viszont hatékonyabb munkavégzést, jobb közérzetet és pihentetőbb alvást biztosít.

A kékfény jelenléte ma már egyébként is teljesen természetes életünkben – még akkor is, ha munkánk nem ültet folyamatosan elé -, hiszen körülvesz minket a digitális világ. Arra azonban kevesen gondolnak, hogy sok-sok mindennapi kellemetlenséget okozhat, melyekért általában mást teszünk meg felelőssé. Például az időjárást, a sok stresszt vagy a kialvatlanságot. Bizony nem szabadna megfeledkeznünk arról, hogy a kékfény sajnos bőven okozhat gondokat, hiszen befolyásolja például többek között az anyagcserénket, a hormonjaink működését, de még az alvásunkba is beleszólhat.

A kékfényszűrővel ellátott védőszemüveg hatékonyabb munkavégzést, jobb közérzetet és pihentetőbb alvást biztosít

Mégpedig azzal, hogy kiiktatja a kékfény szervezetünkre gyakorolt negatív hatásait. Ha estére fáradtabbak szemeink, esetleg égnek vagy viszketnek, nehezebben fókuszálunk a nap végére, akkor minden bizonnyal elég sok időt töltöttünk digitális eszközök előtt. Ilyenkor muszáj segítséget nyújtanunk szemeinknek, ami aztán egész közérzetünkre is jó hatással lesz.

Kékfényszűrős szemüveglencsével készült szemüveg

Premium Vision Optika

A szemüvegkészítéshez és szükség szerint az előzetes látásvizsgálatra bejelentkezés szükséges!
Kérjen időpontot optikánkba.