• 1075. Budapest Asbóth utca 14.
  • Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

Kékfényszűrős szemüveg – Védjük meg szemeinket a kellemetlenségektől!

Kékfényszűrős szemüveg

Egy kékfényszűrős szemüveg több problémát old meg, mint gondolnánk, ráadásul most kedvezményesen…

A Premium Vision Optika mostani ajánlatának fő célja az a mindennapos védelem, melyet szemeink nem csupán megérdemelnek, hanem egyszerűen szükséges gondolnunk rá. A kedvezmény keretein belül ajándék kerettel lehet miénk egy komplett, kékfényszűrős lencsével ellátott szemüveg, mely akkor is jó szolgálatot tesz, ha éppen látásunk nem szorul korrekcióra.

De miért is olyan jó a kékfényszűrős szemüveg?

Főként a mostanra teljesen megváltozott helyzet miatt, hiszen rengeteg munkahely „költözött” haza. A home office rendszer egyrészt biztonságot nyújt, másrészt viszont sok területen akkora könnyebbséget is jelent, hogy számos multinacionális cég akár véglegesítené is ezt a lehetőséget. Ez pedig egyenes arányban vonja maga után azt a tényt, hogy a digitális eszközök használatával eltöltött időnk is megemelkedett, ami viszont egyúttal szemeink fokozott terhelését is jelenti.

A kékfény jelenléte ma már egyébként is teljesen természetes életünkben – még akkor is, ha munkánk nem ültet folyamatosan elé -, hiszen körülvesz minket a digitális világ. Arra azonban kevesen gondolnak, hogy sok-sok mindennapi kellemetlenséget okozhat, melyekért általában mást teszünk meg felelőssé. Például az időjárást, a sok stresszt vagy a kialvatlanságot. Bizony nem szabadna megfeledkeznünk arról, hogy a kékfény sajnos bőven okozhat gondokat, hiszen befolyásolja például többek között az anyagcserénket, a hormonjaink működését, de még az alvásunkba is beleszólhat.

A kékfényszűrővel ellátott védőszemüveg hatékonyabb munkavégzést, jobb közérzetet és pihentetőbb alvást biztosít

Mégpedig azzal, hogy kiiktatja a kékfény szervezetünkre gyakorolt negatív hatásait. Ha estére fáradtabbak szemeink, esetleg égnek vagy viszketnek, nehezebben fókuszálunk a nap végére, akkor minden bizonnyal elég sok időt töltöttünk digitális eszközök előtt. Ilyenkor muszáj segítséget nyújtanunk szemeinknek, ami aztán egész közérzetünkre is jó hatással lesz.

kékfényszűrős szemüveg akció

Kékfényszűrős szemüveg ára

És akkor most térjünk is vissza magára az ajánlatra, hiszen a sok pozitívum mellett még jól is járunk, ha most rendeljük meg a szóban forgó szemüvegünket a Premium Vision-nél. A komplett kékfényszűrős dioptria nélküli védőszemüvegek ára csupán 15.000.- Ft, ugyanez egyfókuszú lencsével 25.440,- Ft. A keretet ajándékba kapjuk és az ingyenes keretek meghatározott választéka mellett, természetesen úgy is dönthetünk, hogy a kékfényszűrős szemüvegünket prémium márkás kerettel szeretnénk. Ebben az esetben 30% kedvezményt kapunk azok árából.

Ne késlekedjünk tehát, csapjunk le a fantasztikus ajánlatra, és védjük meg szemeinket a mindennapos, kékfény által generált kellemetlenségektől!

Kékfényszűrős szemüvegkészítés

Premium Vision Optika

A szemüvegkészítéshez és szükség szerint az előzetes látásvizsgálatra bejelentkezés szükséges!
Kérjen időpontot optikánkba.