• 1075. Budapest Asbóth utca 14.
  • Hétfő - Péntek 10:00 - 18:00 | Szombat - vasárnap: zárva

Kékfényszűrős szemüveg – Védjük meg szemeinket a kellemetlenségektől!

Kékfényszűrős szemüveg

Egy kékfényszűrős szemüveg több problémát old meg, mint gondolnánk, ráadásul most kedvezményesen…

A Premium Vision Optika mostani ajánlatának fő célja az a mindennapos védelem, melyet szemeink nem csupán megérdemelnek, hanem egyszerűen szükséges gondolnunk rá. Most 30.000 Ft-ért lehet miénk egy komplett, kékfényszűrős lencsével ellátott szemüveg, mely akkor is jó szolgálatot tesz, ha éppen látásunk nem szorul korrekcióra. A kedvezményes ár tartalmazza a “basic” kollekcióból választható szemüvegkeretet, a lencséket és a munkadíjat.

Miért is olyan jó a kékfényszűrős szemüveg?

Főként a mostanra teljesen megváltozott helyzet miatt, hiszen rengeteg munkahely „költözött” haza. A home office rendszer egyrészt biztonságot nyújt, másrészt viszont sok területen akkora könnyebbséget is jelent, hogy számos multinacionális cég akár véglegesítené is ezt a lehetőséget. Ez pedig egyenes arányban vonja maga után azt a tényt, hogy a digitális eszközök használatával eltöltött időnk is megemelkedett, ami viszont egyúttal szemeink fokozott terhelését is jelenti.

A kékfény jelenléte ma már egyébként is teljesen természetes életünkben – még akkor is, ha munkánk nem ültet folyamatosan elé -, hiszen körülvesz minket a digitális világ. Arra azonban kevesen gondolnak, hogy sok-sok mindennapi kellemetlenséget okozhat, melyekért általában mást teszünk meg felelőssé. Például az időjárást, a sok stresszt vagy a kialvatlanságot. Bizony nem szabadna megfeledkeznünk arról, hogy a kékfény sajnos bőven okozhat gondokat, hiszen befolyásolja például többek között az anyagcserénket, a hormonjaink működését, de még az alvásunkba is beleszólhat.

A kékfényszűrővel ellátott védőszemüveg hatékonyabb munkavégzést, jobb közérzetet és pihentetőbb alvást biztosít

Mégpedig azzal, hogy kiiktatja a kékfény szervezetünkre gyakorolt negatív hatásait. Ha estére fáradtabbak szemeink, esetleg égnek vagy viszketnek, nehezebben fókuszálunk a nap végére, akkor minden bizonnyal elég sok időt töltöttünk digitális eszközök előtt. Ilyenkor muszáj segítséget nyújtanunk szemeinknek, ami aztán egész közérzetünkre is jó hatással lesz.

Kékfényszűrős szemüvegkészítés

Premium Vision Optika

A szemüvegkészítéshez és szükség szerint az előzetes látásvizsgálatra bejelentkezés szükséges!
Kérjen időpontot optikánkba.